5.9 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialTheodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA pentru un dosar...

Theodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA pentru un dosar de corupție are vizează finanțarea campaniei electorale a PDL: E vorba de dosarul doamnei Udrea

UPDATE 11.15: Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a făcut mai multe declarații la ieșirea de la sediul DNA. El a precizat că a fost anchetat în calitate de martor în dosarul Elenei Udrea. El a fost deschis cu jurnaliștii și le-a spus acestora tot ce s-a întâmplat. De asemenea, fostul minsitru a precizat că “abia așteaptă să fie citat ca martor și în alte dosare.”

“E vorba de campania mea la Primărie. Nici nu știu prea bine cine a fost mandatar. Habar nu amAm spus, nu am avut niciun fel de tangență cu finanțarea campaniei. Nu mi-a fost comunicată nicio suspiciune și am spus ce știu. Înafară de campania mea, din 2016, în care am semnat ordinele de plată, nu e o chestiune în care să mă fi implicat. Este la mintea cocoșului. Țineți minte cum erau campaniile înainte de 2016? Nici măcar în America nu am văzut asemenea urgie de campanii.

Este vorba de dosarul Elenei Udrea. PDL-ul era organizat în filiale pe sector și în cea pe Capitală”, a precizat fostul membru PDL.

“Sunt alte dosare în care abia aștept să fiu martor”, a încheiat Theodor Paleologu, înainte de a plecat de la sediul DNA.

 


Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, s-a prezentat vineri dimineața la DNA pentru a fi audiat într-un dosat de corupție, potrivit Agerpres.

La intrarea în sediul DNA, Theodor Paleologu a declarat că a fost chemat în calitate de martor, dar a refuzat să dea mai multe detalii despre cauza în care a fost citat.

“Am înţeles că nu e voie să vorbesc”, a adăugat Theodor Paleologu, precizând că nu are emoţii.

“De ce să am emoţii?”, a spus Paleologu.

Thedor Paleologu a fost deputat PDL din 2008 până în 2014 şi independent din 2014 până în 2016.

 

Cele mai citite

Descoperă covoraşele profesionale moderne şi eficiente pentru dotarea spaţiului tău!

De amenajarea unui spaţiu şi de tipul de design interior şi exterior pentru care se optează, depinde impactul pe care imaginea de ansamblu îl...

Macron spune că islamiștii care au lovit Rusia au încercat să atace Franța

Președintele Emmanuel Macron a declarat că cei care au ucis 137 de persoane într-o sală de concerte din afara Moscovei fac parte dintr-o ramură...

Marea Britanie și SUA acuză China că desfășoară o amplă campanie de spionaj cibernetic

Marea Britanie și SUA au acuzat luni China în legătură cu o amplă campanie de spionaj cibernetic, prin care au fost afectate oficialități din...
Ultima oră
Pe aceeași temă