Tel Drum a informat platforma PACT că nu poate organiza un concurs de pescuit pe Lacul Belina

de Florin Budescu , 12 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 16:07, 12 octombrie 2017
Tel Drum a informat platforma PACT că nu poate organiza un concurs de pescuit pe Lacul Belina

Tel Drum a informat platforma PACT că nu poate organiza un concurs de pescuit pe Lacul Belina, motivând că pot fi puse la dispoziţie doar 10 locuri de pescuit, "din cauza configuraţiei naturale a malurilor", informează HotNews.

Platforma civică şi politică de centru-dreapta PACT nu a obţinut de la Tel Drum autorizaţia pentru a organiza concursul de pescuit "Prinde peştele cel mare" pe lacul Belina. "(...) societatea noastră nu vă poate pune la dispoziţie balta Belina pentru organizarea concursului de pescuit sportiv", se arăta într-un răspuns al Tel Drum, la solicitarea PACT privind autorizaţia de organizare a concursului.

Tel Drum argumentează, în acest răspuns, care poate fi citit în documentul ataşat, că, "din cauza configuraţiei naturale a malurilor, care permit un număr limitat de locuri de pescuit" pot fi puse la dispoziţie doar 10 locuri de pescuit individual, iar în data de 15 octombrie, când se dorea organizarea concursului, "mai sunt disponibile doar 5 locuri, 5 locuri fiind deja rezervate".

PACT a solicitat un răspuns şi de la Consiliul Judeţean Teleorman, în administraţia căruia a trecut insula Belina, lacul Belina şi braţul Pavel, după o hotărâre de guvern adoptată în noiembrie 2013 de Guvernul Ponta. CJ a precizat însă că a închiriat insula către Tel Drum.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design