10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTaxele și impozitele către Fisc nu pot fi plătite online, întrucât platforma...

Taxele și impozitele către Fisc nu pot fi plătite online, întrucât platforma ghiseul.ro nu funcționează

Cetățenii care doresc să plătească online taxele și impozitele către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) nu o pot face, folosind platforma online ghiseul.ro, întrucât platforma nu funcționează, informează Mediafax.

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, ANAF anunţa că persoanele fizice îşi pot plăti obligaţiile fiscale prin intermediul www.ghiseul.ro şi că a finalizat procedura de achiziţie publică a serviciilor de acceptare a plăţilor online de taxe şi impozite cu ajutorul cardului bancar, prin Sistemul Naţional Electronic de Plăţi.

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a declarat în cadrul audierilor din Parlament că orice taxă sau impozit ce nu poate fi plătit online se anulează.

Surse din cadrul ANAF au precizat, pentru Mediafax, că sistemul electronic este gestionat de Ministerul Comunicaţiilor şi că se vor face verificări pentru a se remedia problemele apărute.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă