19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialTăriceanu răspunde acuzației că s-a băgat peste rând la Roșia Montană: Am...

Tăriceanu răspunde acuzației că s-a băgat peste rând la Roșia Montană: Am vizitat muzeul cu grupul

Călin Popescu Tăriceanu, liderul Senatului, respinge acuzația că ar fi intrat înaintea altora pentru a vizita muzeul de la Roșia Montană.

Tăriceanu a susținut, joi, că această acuzație, pornită de la o înregistrare video postată pe Internet, a fost de fapt o manipulare.

"Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori şi de reprezentanţii muzeului. Astfel că, am aşteptat şi noi, împreună cu ceilalţi turişti pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Aşadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.


Potrivit unor imagini filmate de o persoană care se afla la muzeu, șeful Senatului ar fi fost apostrofat de oamenii care așteptau la rând. Oamenii ar fi fost nevoiți să aștepte să intre în muzeu până când grupul cu care venise șeful Senatului și-a terminat vizita.
O persoană i-a reproșat lui Tăriceanu că „e bătaie de joc”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă