Sute de elevi, evacuaţi dintr-o şcoală din Bucureşti

de Carla Popa , 08 martie 2016 - stire actualizata la ora 18:02, 08 martie 2016
Sute de elevi, evacuaţi dintr-o şcoală din Bucureşti

Aproximativ 600 de elevi au fost marţi evacuaţi din Şcoala nr. 190, după ce un utilaj care acţiona în şantierul de la Pasajul Piaţa Sudului a perforat instalaţia de alimentare cu gaze care deserveşte această unitate de învăţământ, a informat Primăria sectorului 4, citată de Agerpres

Evacuarea a fost dispusă de primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluţă, care s-a deplasat la faţa locului, şi de de Inspectoratul Şcolar Sector 4. "Am acţionat urgent pentru siguranţa copiilor şi a tuturor celor care se aflau în clădire în acel moment. În special pentru că nu este primul incident de acest gen, ci este a doua oară când se întâmplă, adresez un apel către Primăria Municipiului Bucureşti de a manifesta responsabilitate faţă de integritatea cetăţenilor. Este vorba despre viaţa copiilor noştri şi, Doamne fereşte, se putea întâmpla o tragedie! De asemenea, reiterez solicitarea către Municipalitate de a înţelege necesitatea deschiderii rutelor alternative propuse de Primăria sectorului 4 pentru rezolvarea blocajelor de trafic din zona Pasajului Piaţa Sudului'', a spus Băluţă, potrivit comunicatului. 

Evacuarea s-a realizat în cel mai scurt timp de către profesori, cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4, la faţa locului fiind solicitată şi prezenţa efectivelor aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, se mai arată în comunicat. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design