Surse: Elena Udrea, chemată la DNA, pentru prelungirea controlului judiciar, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2012

de Roxana Petre , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 17:43, 17 februarie 2017
Surse: Elena Udrea, chemată la DNA, pentru prelungirea controlului judiciar, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2012

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, potrivit unor surse citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, ea a fost chemată pentru ca procurorii să-i aducă la cunoștință prelungirea controlului judiciar în respectivul dosar.

Și Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a fost audiat vineri la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012. „Am fost invitat în calitate de martor într-o chestiune în care nu am informații și anume finanțarea campaniei de la localele din 2012. (...) Este vorba de campania mea la Sectorul 1 pentru primărie. (...) Am spus că nu am avut niciun fel de tangență cu finanțarea campaniei, nici nu știu cine a fost mandatarul financiar. (...) Nu mi-a fost comunicată nicio suspiciune, ci doar am fost întrebat ce știu și am spus ce știu", a precizat Paleologu.


Citește și:  Theodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA pentru un dosar de corupție are vizează finanțarea campaniei electorale a PDL: E vorba de dosarul doamnei Udrea

 


El a explicat că este vorba despre dosarul în care e vizată Elena Udrea și a menționat că, încă din anul 2008, a semnalat problema legată de modalitatea de finanțare a campaniilor electorale.

„Este vorba de dosarul doamnei Udrea, dar concret nu știu precis cine și ce a finanțat. În mod normal e Organizația sectorului 1, dar PDL în București era organizat în filiale de sector plus organizația pe Capitală. (...) Cred că se investighează cultura finanțărilor ciudate ale tuturor partidelor, pentru că este evident că până la ultima rundă de alegeri a fost o imensă problemă legată de costurile campaniilor electorale și este o problemă pe care, dacă aveți memorie bună, eu am semnalat-o încă din 2008", a subliniat Paleologu.

Comentarii

  • MA MA MA MA

    17 februarie 2017 18:37

    TOTI ROMANII NU AU CITIT LEGILE DACA NU INTELEG FAPTUL CA PESEDISTII CARE NU TIN UNIT PARTIDUL SUNT IOHANISTI.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design