6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialStarețul unei mănăstiri din Vaslui a fost atacat, în timp ce dormea...

Starețul unei mănăstiri din Vaslui a fost atacat, în timp ce dormea într-o chilie. Agresorii l-ar mai fi jefuit și anul trecut

Starețul unei mănăstiri din județul Vaslui a fost agresat și jefuit, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce dormea într-o chilie. El ar fi fost atacat de doi muncitori care, în în ianuarie 2016 i-au furat bani și cheile de la mașinile mănăstirii, informează VremeaNouă.ro.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au intrat în chilia starețului Ștefan Gușă, de la mănăstirea „Movila lui Burcel”, în noaptea de duminică spre luni. Atacatorii l-au agresat în timp ce dormea, după care i-au furat cheile de la două mașini, o cutie goală și aproximativ 200 de lei. Starețul a reușit să fugă de agresori din chilie, într-o altă încăpere a mănăstirii.

„Aveau o lanternă puternică și mi-au pus lumina în ochi. Când am dus mâna la ochi, orbit de lumina lanternei, m-au lovit și au dat și cu spray lacrimogen, după care au fugit”, a declarat starețul, pentru  VremeaNouă.ro.

Potrivit sursei citate, atacatorii ar fi doi muncitori care, în ianuarie 2016, i-ar mai fi furat bani și cheile de la mașinile mănăstirii.

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal de tâlhărie calificată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă