Sorin Oprescu se visează din nou la Primăria Capitalei

de Carla Popa , 23 februarie 2016 - stire actualizata la ora 20:39, 23 februarie 2016
Sorin Oprescu se visează din nou la Primăria Capitalei

Sorin Oprescu vrea să ocupe din nou fotoliul de primar general! Fostul edil al Capitalei a mărturisit pentru România TV că ar fi candidat pentru un nou mandat dacă nu ar fi existat o restricţie în acest sens.

Întrebat cine ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de primar general al Capitalei, Sorin Oprescu a spus că el ar fi cel mai potrivit pentru această funcţie: "Habar n-am. Eu m-aş vedea pe mine, dar având în vedere că există încă restricţia, asta este", a spus Sorin Oprescu la plecarea de la secţia de Poliţie.

Cât despre ce părere are în legătură cu noile candidaturi, care s-au anunţat, la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu a spus: "Noii candidaţi? Care sunt noii? Gabriela Firea e o doamnă care în anii aştia a crescut politic cât nu se aştepta nimeni, Ludovic Orban este veşnicul contracandidat al stângii în raport cu dreapta".

În ceea ce priveşete candidatura lui Vanghelie la Primăria Sectorului 5, Oprescu a spus că "striveşte ariciul cu fundul lui, dar el hotărăşte, e viaţa lui, asta e".

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design