Sorin Grindeanu, întâmpinat la Bruxelles de un protest al românilor

de Alex Mihăilescu , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 16:17, 17 februarie 2017
Sorin Grindeanu, întâmpinat la Bruxelles de un protest al românilor

Aproximativ 20 de persoane l-au întâmpinat pe Sorin Grindeanu în fața sediului Comisiei Europene din Bruxelles, cu un mic protest, potrivit Digi24.

Menifestanții erau români care trăiesc și muncesc în Belgia și au ținut pancarte cu diferite mesaje precum “rezist” și “Corupția ucide”, scrise în română, engleză și franceză.

Ei au cerut demisia Guvernului Grindeanu.

Premierul a ajuns la Bruxelles pentru a se întâlni cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, pentru a discuta despre lupta anticorupție și despre Mecanismul de cooperare și verificare.

 

Comentarii

 • Cornea

  18 februarie 2017 13:25

  Se zice ca acesti oameni au iesit la cersit, si grindeanu nu a avut ceva maruntai in buzunar !!! desi Doina Macovel la avertizat ca sunt citiva romini care mor de foame prin belgia si trebuie ajutati, alti ziceau ca sunt Bulgari !

  raspunde comentariului
 • un roman

  18 februarie 2017 9:59

  Adeptii clicii Soros-Macovei au ajuns pe meleaguri straine sub comanda procurorului comunist cu infatisare de diavol.

  raspunde comentariului
 • un roman

  18 februarie 2017 9:53

  Minciuna si slugarnicia Soros-Macovei au ajuns pe meleaguri straine sub comanda procurorului comunist cu infatisare de diavol.

  raspunde comentariului
 • un roman

  18 februarie 2017 9:51

  Minciuna si slugarnicia Soros-Macovei au ajuns au ajuns pe meleaguri straine sub comanda procurorului comunist cu infatisare de diavol.

  raspunde comentariului
 • Un prost

  17 februarie 2017 18:01

  Numai 20 de personae la meting !!!!!! Aaaaaaaa .......ce ***** mai ............suntati de ras .........De ce mai ?????? Aaaaaaa !!!! Stiu !!!!!!! nu va mai virat bani nea SOROSICA ............... Aaaaaaa ..... pai de ce mai n-ati vorbit cu Mony Macovei mai !!!!!!! imediat vorbea cu GIORGICA vira banii si rezistati mai mult mai !!!!!.........Of of of !!!! da ........era sa zic .............da pana la urma tot zic..........da prosti mai sunteti mai !!!!!! hai pa ............. cred ca si VOI sunteti ca mine hai pa

  raspunde comentariului
 • c

  17 februarie 2017 17:20

  Întrebat dacă prostia e un păcat, Părintele Teofil zicea "Nu dragă, nu-i un păcat, îi un necaz!". Vad ca mai sunt necăjiți care cred în gogoritele debitate de comuniști în 90, și îl urăsc pe Coposu, care a fost un mare om.

  raspunde comentariului
 • GAND BUN

  17 februarie 2017 15:50

  ROMANII DIN STRAINATATE SE ASEAMANA LUI COPOSU SI LUI CAMPEANU, HOTII CARE AVEAU DOLARI SI MASINI DE SCRIS LA SEDIILE PARTIDELOR INCA DIN 1990. ROMANII CE AU PLECAT DIN TARA NU MANANCA PAINEA AMARA DE LA MULTINATIONALELE KAUFLAND, CARREFOUR, LIDL, PENNY, AUCHAN, PROFI SI MEGA IMAGE. ROMANII DIN STRAINATATE SUNT NISTE TRADATORI CARE AU VOTAT CU BASESCU CAND PONTA LE-A INGRADIT SECTIILE DE VOT SI L-AU VOTAT PE ACEST NEAMNT CLAUS IOHANIS CARE SE ASEAMANA CU REGII STRAINI DE NEAM AI ROMANIEI, CAROLII SI FERDINANZII SI TOTI BOIERII CARE AU TRAIT PE SPINAREA POPORULUI MUNCITOR. MA BUCUR CA IN PARLAMENT SUNT MAJORITATEA BATRANI, APROPO DE BATRANII CARE PROTESTEAZA LA PALATUL COTROCENI. DACA NU AI UN BATRAN, SA-L CUMPERI. INDIFERENT CU CAT SAU CU CE.

  raspunde comentariului
  • Müller

   17 februarie 2017 16:03

   Când tot mapamondul spune că ești beat, du-te și te împușcă!

   raspunde comentariului
  • Sluga Comunista

   17 februarie 2017 16:02

   Da. Asa e. Tu ai gasit masina de tiparit bani in sediul PNT la mineriada? Ai vazut ca si noi am gasit saptamanile trecute, la sediul pesede, masina de furat automata?

   raspunde comentariului
   • GAND BUN

    17 februarie 2017 17:24

    MA CRESTINE, NU AM ZIS DE MASINA DE FABRICAT BANI SAU DE TIPARIT BANI CUM AI INTELES TU... IN 1990 A FOST MULT MAI GRAV CE S-A GASIT IN SEDIILE PNT SI PNL...S-AU GASIT MASINI DE SCRIS...LITERE, NU BANI...MANIFESTE, TEORII, FILOSOFII, TEOLOGII, TOATE PROSTIILE BURGHEZO-MOSIERESI SI, MAI NOU, MULTINATIONALE.

    raspunde comentariului
   • cdny

    17 februarie 2017 17:06

    De ce ma marlanilor, pt ca are dreptate?!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design