Sorin Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinație între Năstase, Ponta, Isărescu și Tăriceanu

de Mihai Diac , 21 martie 2017 - stire actualizata la ora 00:56, 21 martie 2017
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a declarat luni seară, la postul Antena 3, că, în opinia lui, cel mai bun prim-ministru al României de după anul 1989 ar fi fost "o combinație" între Adrian Năstase, Victor Ponta, Mugur Isărescu și Călin Popescu Tăriceanu.

"Mi-e greu să fac o evaluare. Cred că o combinație, o combinație între Adrian Năstase, Victor Ponta și Mugur Isărescu, așa o combinație ar fi fost fericită și domnul Tăriceanu pentru că a fost o perioadă în care lucrurile au mers foarte bine din punct de vedere economic. Eu cred că așa, luat mai mult de la unii, mai puțin de la alții, dar o combinație ar fi fost ideală", a afirmat Sorin Grindeanu, întrebat într-o emisiune la Antena 3 cine, în opinia sa, a fost cel mai bun prim-ministru postdecembrist al României.

Fiind întrebat care și-ar dori să fie menționată la galeria de onoare a foștilor premieri perioada sa de guvernare, un mandat, două mandate, prim-ministrul în funcție a spus: "Îmi doresc să rămân atât timp cât simt că eu și echipa pe care o coordonez facem ceea ce trebuie și pentru ceea ce ne-au ales oamenii".

"Atât timp cât facem ceea ce trebuie, atât trebuie să rămânem", a spus Grindeanu.

Referitor la care este cea mai mare "ambiție politică" a sa și dacă se gândește pe viitor la un mandat de președinte al României, premierul a răspuns că nu s-a gândit la așa ceva, informează Agerpres.

"Nu, nu m-am gândit și sunt cât se poate de sincer. În ultimul an, la mine viața s-a schimbat, așa, de la o lună la alta, eram parlamentar, după aceea mi-a cerut filiala să candidez la Consiliul Județean, am câștigat, (...). Îmi doresc așa cum am spus, în urmă cu câteva luni, (...) imediat ce am depus jurământul ca președinte de CJ, îmi doresc să fac treabă, să fiu împreună cu echipa mea, să simt că suntem de folos și că facem ceea ce trebuie. Vă spuneam de pericolul de a te rupe de realitate, de ceea ce înseamnă realitatea de zi cu zi (...) eu consider că e cel mai mare pericol. În momentul în care (...) trăiești sub un clopot de sticlă și auzi în stânga, dreapta, numai lucruri frumoase, cât ești de frumos, cât ești de deștept, ce bine faci, în momentul ăla pierzi contactul cu ceea ce reprezintă realitatea și acesta este un pericol pe care-l are fiecare om politic care ocupă o funcție de demnitate. (...) Să te ia valul. (...) De asemenea, atunci când o să ies (din funcție — n.r.) (...) și voi ocupa și eu un loc pe acest perete (galeria foștilor premieri ai României de la Guvern — n.r.) mi-aș dori să ies, și asta este de fapt ținta, (...) cu sufletul împăcat că a făcut tot ceea ce depinde de el și de echipele pe care le-au condus, să facă bine. Asta este ceea ce-mi doresc", a mai declarat Sorin Grindeanu.

Loading...

Comentarii

 • Doamne feri...

  21 martie 2017 20:52

  Asta vrea sa cloneze toate personajele negative

  raspunde comentariului
 • Misu

  21 martie 2017 13:09

  PLEACA ACASA!!! NU TE MAI GUDURA PE LANGA DRAGNEA!

  raspunde comentariului
 • Din gandiristica pesedista

  21 martie 2017 9:12

  Premierul ideal e premierul penal.

  raspunde comentariului
 • Dinu

  21 martie 2017 8:57

  Latrina 3 este postul TV unde merg toate j a v r e l e care mint, fura si de "dau" curati ca puscariasii. Deja ne-ai convins cine esti.

  raspunde comentariului
 • Nostradamus

  21 martie 2017 8:47

  Premierule, ma intreb cit de bun esti in pat pentru ca jos din pat nu esti bun la nimic. Imi cer scuze esti bun sa ne faci sa ridem. Din combinatia asta nu iese decit un excroc.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  21 martie 2017 8:29

  Bombonel se poate comina doar cu unul din cei trei.

  raspunde comentariului
 • adrian

  21 martie 2017 6:27

  O combinatie intre un hot, un prost, un turnator si un impostor. Pai chiar asa esti tu Grindene.

  raspunde comentariului
 • Rex

  21 martie 2017 6:25

  Ciolos se numeste si nu e necesar sa faci puzzle ca sa iasa.

  raspunde comentariului
 • ţara hoţilor

  21 martie 2017 5:04

  Vacaroiu nu stie sa fure.

  raspunde comentariului
 • Cine te minte, domnule??

  21 martie 2017 3:04

  Cine iti spune "cât ești de frumos, cât ești de deștept, ce bine faci"??? Nu pune la inima, nu e adevarat!!

  raspunde comentariului
 • Ooo, da, desigur !!!

  21 martie 2017 3:00

  Sigur, dom'le, 3 penali si un turnator! Ce mai premier extra iesea dintr-o asemenea concentratie de penalitate si turnatorie!!

  raspunde comentariului
 • Baaaaaaa

  21 martie 2017 1:38

  ******** = rosu

  raspunde comentariului
 • Baaaaa

  21 martie 2017 1:15

  un comunist **** pe care il apara nevastaBbaaaaaaaaaaa

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design