8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Marina Scupra va fi depus, până...

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Marina Scupra va fi depus, până marți, la Biserica Bălăneanu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitei artiste Marina Scupra va fi depus, până marți, la ora 11.00, la Biserica Bălăneanu din șos. Mihai Bravu nr. 117-119. Cântăreața a încetat din viață din cauza unei boli necruțătoare care a răpus-o doar în câteva luni. 

Mirabela Dauer și-a luat adio de la colega sa de breaslă, transmițând un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

"Când un suflet se ridică la cer pe pământ se sapă o groapă. Ne dăm seama că au rămas multe lucruri nespuse și ne simțim neputincioși. Nu mai putem face nimic… Doar să ne regăsim lângă un sicriu și să ne luăm rămas bun… Cu o lacrimă în colțul ochiului și cu inima sfărâmată. Sufletul Marinei Scupra a plecat spre îngeri, dar trupul neînsuflețit va mai poposi până mâine la 11,00 la Biserica Bălăneanu (Șoseaua Mihai Bravu nr. 117-119). Orice rămas bun îi va aduce liniștea și îi va face drumul mai lin…", a scris cântăreața Mirabela Dauer, luni, pe pagina sa de Facebook. 

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a acuzat dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat pentru Libertatea un apropiat al familiei artistei.

Voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă. „O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi, într-un mesaj trimis presei. „Dacă nu te controlezi, cancerul când te doare este prea târziu. Boala asta perversă nu ne dă niciun semn până în ultimul moment”, a precizat Pițigoi.

Marina Scupra și-a făcut debutul în muzică, în 1983, la Festivalul Mamaia, pe când avea doar 15 ani. Cântăreața a fost căsătorită cu compozitorul Dan Dimitriu, căruia i-a dăruit doi copii, Antonia și Dragoș. După despărțirea de acesta, artista și-a refăcut viața, după ce s-a căsătorit cu voleibalistul Claudiu Pițigoi. Marina Scupra își rărise aparițiile publice pentru a se dedica familiei și era profesoară de canto la Școala Populară de Artă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă