6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialȘeful Loteriei Române, revocat din funcție. De cine va fi asigurat interimatul...

Șeful Loteriei Române, revocat din funcție. De cine va fi asigurat interimatul companiei

Directorul general al Loteriei Române, Marius Cezar Pantea, a fost revocat din funcție, miercuri, de Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română, potrivit unui comunicat de presă remis redacției.

"Astăzi, 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităților și atribuțiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcția de director general a domnului Cezar Marius Pantea", notează sursa citată.

Potrivit companiei, până la numirea unui nou director general de către Consiliul de Administrație, interimatul va fi asigurat de către Dănuț Sporea, director economic în cadrul Loteriei Române.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Loteria Română a decis, în data de 3 aprilie 2017, numirea unui nou Consiliu de Administrație al companiei naționale, iar cu acea ocazie s-a decis ca Marius Cezar Pantea să fie numit director general în cadrul companiei.

Pantea l-a înlocuit, la vremea respectivă, în funcție pe Cătălin Alexandru Chesa, care ocupa postul de director general la Loteria Română din septembrie 2016.

În ceea ce priveşte principalele obiective ale Loteriei Române pentru acest an, acestea sunt  ”dezvoltarea unui sistem propriu, extinderea reţelei de vânzare şi lansarea de noi produse de tip loz instant”, spun reprezentanţii companiei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă