Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNADNR și șeful companiei îl dau în judecată pe realizatorul TV Rareș Bogdan

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și directorul ei, Narcis Neaga, îl dau în judecată pe realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, după ce prezentatorul a afirmat, în emisiunile pe care le moderează, că directorul companiei ar fi petrecut un sejur de lux în Grecia.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2015 - 17:36

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și directorul ei, Narcis Neaga, îl dau în judecată pe realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, după ce prezentatorul a afirmat, în emisiunile pe care le moderează, că directorul companiei ar fi petrecut un sejur de lux în Grecia.  Astfel, compania susține că i-a fost prejudiciată imaginea, iar Neaga spune că informațiile prezentate de moderatorul TV sunt false. 

Rareș Bogdan a precizat, în emisiunea de la Realitatea TV, că  Narcis Neaga și-ar fi petrecut concediul într-o locație exclusivistă din Grecia, unde prețul minim este de 1000 euro/noapte.

Pe de altă parte, șeful CNADNR a spus că sejurul a costat 66 euro/noapte/persoană şi nu a depaşit suma de 800 euro pentru trei persoane, timp de patru nopti.

”Asocierea numelui lui Narcis Neaga cu posibilele preţuri mari practicate în staţiune, "preţul pentru o cameră simplă depăşeşte 1500 Euro pe noapte, iar pentru un apartament de tip Presidential Suites e de peste 3500 Euro/noapte", este rău intenţionată şi denigratoare. În sensul celor menţionate, Narcis Ştefan Neaga va acţiona în judecată pe toţi cei care au făcut aceste informaţii mincinoase despre locaţia şi costurile concediului său”, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacției.

Și Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale îl acuză pe Rareș Bogdan că, prin afirmațiile sale, a decrediblizat compania și anunță că va depune o sesizare la CNA. 

”Având în vedere gravele prejudicii de imagine, CNADNR SA anunţă că va depune sesizare la CNA şi va formula o acţiune în instanţă împotriva cetăţeanului Rareş Bogdan. Menţionăm că, prin afirmaţiile neadevărate, nefondate, precum şi verdictele date de către persoana respectivă, fără nicio competenţă şi autoritate juridică în domeniu, se creează decredibilizarea companiei care poate dăuna acesteia în cadrul proceselor pe care le are în faţa instanţelor judecătoreşti naţionale şi a celor de arbitraj internaţionale”, se arată într-un alt comunicat CNADNR.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...