Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SCANDALUL MŢR. Alianţa Familiilor şi Provita, amendate pentru INSTIGARE împotriva persoanelor gay

Asociaţiile Alianţa Familiilor din România şi Porovita pentru Născuţi şi Nenăscuţi au fost amendate de Consiliul Naţional pentru Combatera Discriminării (CNCD) cu amenzi în valoare de câte 1.000 lei, se arată într-un comunicat ...

Share

Flavia Dragan 0 comentarii

18.09.2013 - 23:06

Asociaţiile Alianţa Familiilor din România şi Porovita pentru Născuţi şi Nenăscuţi au fost amendate de Consiliul Naţional pentru Combatera Discriminării (CNCD) cu amenzi în valoare de câte 1.000 lei, se arată într-un comunicat al CNCD, remis redacţiei.

Citeşte şi Scandalul de la Muzeul Ţăranului Român continuă. Organizaţiile creştine cer demiterea directorului MŢR. Niţulescu condamnă reacţiile HOMOFOBE ale protestatarilor ortodocşi

"Amendă contravenţională în valoare de câte 1000 lei Asociaţia Alianţă Familiilor din România şi Asociaţia Provita pentru Născuţi şi Nenăscuţi pentru afişarea unor bannere care incită împotriva evenimentelor organizate în cadrul Lunii istoriei LGBT („Vino la Muzeul Ţăranului Român azi la ora 18! ţi-ai vedea băieţelul ... HOMOSEXUAL? ţi-ai închipui fetiţa LESBIANĂ? Pe Olari, şi la MTR, se fac nişte chestii”), care reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al persoanelor LGBT incitând totodată împotriva organizării unor evenimente de către organizaţii care promoveaz a drepturile persoanelor LGBT conform art. 2 alin. 1 coroborat cu art. 15 al O.G. nr. 137/2000", precizează CNCD în comunicat. 

În luna februarie, un grup de naţionalişti ortodocşi a blocat o proiecţie de film pe o temă LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Trans), la Muzeul Ţăranului Român, intonând imnul naţional şi făcând remarci homofobe, a povestit, pentru România Liberă, una dintre voluntarele şi organizatoarele evenimentului "Luna istoriei LGBT", Alexandra.

Citeşte şi Scandalul de la Muzeul Ţăranului. Directorul adjunct se declară indignat: Ambadasa SUA să-mi ceară scuze

Protestul celor aproximativ 50 de persoane a avut loc în sala unde urma să se proiecteze un film despre o familie formată din două lesbiene, "The kids are alright", în cadrul evenimentului organizat de asociaţia ACCEPT.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...