Scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei. Un bărbat agresiv a fost reținut de Poliție

de Andrei Mărgăritescu , 13 august 2017 - stire actualizata la ora 10:26, 13 august 2017
Scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei. Un bărbat agresiv a fost reținut de Poliție

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, sâmbătă seară, a fost agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, dar şi cu angajaţii magazinului, scandal în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale, a anunțat Poliţia Capitalei.

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, mai mulţi oameni au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au reclamat faptul că, într-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu angajaţii magazinului.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv şi au dus mai multe persoane la subunitatea de poliţie pentru audieri, scrie Mediafax.

„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă de vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi poliţia. În urma acestui conflict, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii

  • Mihaela

    13 august 2017 12:03

    Va oferim lucru pe internet cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email dia_bacsyahoo.comVa oferim lucru pe internet cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email dia_bacsyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design