8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialȘase persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care...

Șase persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care au fost implicate o căruță și o autoutilitară

 

Șase persoane au ajuns, duminică seara, la Spitalul Județean din Miercurea Ciuc, ca urmare a unui accident în care au fost implicate o autoutilitară și o căruță, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 38 ani, din Miercurea Ciuc, care conducea o autoutilitară pe DE 578 pe direcția Gheorgheni-Miercurea Ciuc, pe raza comunei Sândominic a acroșat o căruță cu un cal, care transporta crengi de brad. Șoferul a pierdut controlul volanului, a încercat să redreseze autovehiculul, dar nu a reușit și, după aproximativ 60 metri, a ieșit în afara carosabilului, unde a lovit un utilaj agricol, staționat și a fost aruncat înapoi pe șosea, unde s-a răsturnat.

Astfel, șase persoane, care se aflau în autovehicul, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.

La fața locului s-a intervenit cu patru ambulanțe, un echipaj SMURD, o mașină de descarcerare, dar și echipaje de poliție și voluntari de la Serviciul pentru Situații de Urgență din Sândominic. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Harghita au declarat că cel mai grav rănit este un bărbat de 34 de ani, care are un traumatism cranio-cerebral acut închis. Ceilalți adulți au diverse traumatisme și leziuni, iar copilul de 7 ani a suferit mai multe escoriații, toți urmând să fie supuși unor investigații amănunțite.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita a precizat că se desfășoară activități specifice în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă