Jurnalistul Sabin Orcan explică de ce stătea "Daddy" Liviu Dragnea cu capul plecat la discuția cu directorul SRI, Eduard Hellvig, la recepția de Ziua Americii

de Iulia Iancu , 10 iulie 2017 - stire actualizata la ora 15:16, 10 iulie 2017
Jurnalistul Sabin Orcan explică de ce stătea "Daddy" Liviu Dragnea cu capul plecat la discuția cu directorul SRI, Eduard Hellvig, la recepția de Ziua Americii

Jurnalistul Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului ”România liberă”, a relatat, pe contul său de Facebook, discuția pe care ar fi purtat-o directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Hellvig, cu șeful PSD, Liviu Dragnea, la recepția oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii, de Ziua Independenței. 

Astfel, Dragnea a fost surprins, într-o fotografie, cu capul plecat, în fața lui Eduard Hellvig, după ce oficialul SRI i-ar fi spus că Serviciul ”nu descoperă acoperiți și nici nu acoperă descoperiți”, referindu-se la noul prim-ministru PSD, Mihai Tudose, a arătat Sabin Orcan, citând surse prezente la recepție. 

Apoi, Eduard Hellvig i-ar mai fi spus lui Liviu Dragnea ”să mai lase jocurile politice și să se ocupe de țară, care - citez din memorie - „se află în pragul dezastrului”, a mai scris directorul Rl. 
"Unul dintre cele mai bizare momente din istoria recepției ținute în fiecare vară de Ziua Americii a fost cel al întâlnirii de anul acesta dintre Dragnea și Hellvig.

O întâlnire de gradul al treilea, ca să folosim o formulă dragă amatorilor de teorii extraterestre. Căci discuția dintre cei doi - pe care mi-a relatat-o între timp o vrăbiuță ce zbura prin zonă și pe care m-am gândit să v-o împărtășesc și vouă - pare ruptă dintr-un film SF.

Televiziunile care au surprins imaginile s-au întrebat, fără să găsească vreun răspuns, ce-or fi avut de vorbit liderul PSD și șeful SRI.

Adriana Duțulescu de la Antene (nu săriți, e unul dintre puținii jurnaliști-jurnaliști de la trustul lui Voiculescu) a postat poza de mai jos. Care face cât o mie de cuvinte. Ea susține că, după „discuția crispată” cu Hellvig, lui Dragnea i-ar fi „picat fața”. Și se întreabă, la rându-i, de ce.

Ei bine, vă explic acuși.

Cel care s-a băgat primul în seamă a fost „Daddy”. Abordarea lui a fost ceva de genul „sper că sunteți mulțumit de noul premier”. Adică de Tudose, absolvent, doctor și conferențiar de academie SRI.

Replica lui Hellvig - spune vrăbiuța noastră - l-ar fi lăsat fără grai pe băiatul de milițian din Teleorman. „Să știți, domnu’ Dragnea, că pe noi nu ne interesează speculațiile. Noi nu descoperim acoperiți și nici nu acoperim descoperiți”.

Altfel zis - aici vă traduc eu - dacă Tudose ar fi fost într-adevăr ofițer, atunci legăturile lui cu serviciul n-ar fi fost așa la vedere. N-am idee ce-a mormăit în continuare Dragnea. Dar vrăbiuța mi-a mai ciripit că discuția, care a durat vreo zece minute, a continuat cu un monolog. În care Hellvig l-a sfătuit pe „Daddy” să mai lase jocurile politice și să se ocupe de țară. Care - citez din memorie - „se află în pragul dezastrului”, având „un deficit de vreo douăsprezece miliarde”. Iar asta chiar ține de „siguranță națională”!", a scris Sabin Orcan.


Despre premierul Mihai Tudose s-a speculat în spațiul public că ar avea legături cu SRI.

El a urmat, în 10 ani, 11 cursuri de apărare și intelligence: “Curs post-universitar în domeniul securităţii naţionale”, la Colegiul Superior de Securitate Naţională al SRI, “Curs de specializare pentru cadre de conducere” la “Centrul European Marshall pentru Studii de Securitate Naţională”, “Curs de specializare postuniversitar” la Colegiul Național de Apărare (toate în 2006), Curs de specializare în „Analiza şi rezolvarea conflictelor armate“ la Georgetown University (2007), Cursuri postuniversitare „Relaţii internaţionale şi integrare europeană”, Institutul Diplomatic Român (2007), deținând chiar și o “Adeverință de certificare pentru profesia didactică – monospecializare” – Universitatea de Apărare (2013).

În 2010, a devenit Doctor în domeniul Ştiinţelor Militare şi Informaţii la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, la SRI. În 2015, Mihai Tudose a fost acuzat de Centrul pentru Jurnalism de Investigații că și-ar fi plagiat o treime din lucrarea de doctorat. Printre persoanele pe care Tudose le-ar fi plagiat se numără și Traian Băsescu și Ion Iliescu. Tudose a plagiat masiv din altă lucrare de doctorat scrisă de comisarul-șef Radu Andriciuc, la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, care a declarat că i-a vândut lui Mihai Tudose pasajele pentru câteva mii de euro.

Mihai Tudose a confirmat frauda academică în momentul în care a anunțat că, în iulie 2016, vrea să renunțe benevol la titlul de doctor. „Atât timp cât n-am profesat ca atare, nu am beneficiat de titlul de doctor pentru nimic, nici la vreun examen, nici în învăţământ cât am profesat nu am beneficiat de titlul de doctor”, și-a argumentat Tudose decizia. Pe baza acestui titlu de doctor, Tudose a profesat în două rânduri. În 2011 a fost lector universitar, iar în 2013 conferențiar universitar la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” a SRI, unde a predat “Protecția Infrastructurilor Critice”. Posturile universitare se scot la concurs, iar calitatea de doctor reprezintă un atu extrem de important în analiza dosarelor candidaților.Săptămâna aceasta, ziarul ”România liberă” a sesizat Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), pentru a verifica teza de doctorat a lui Mihai Tudose. La o zi de la depunerea dosarului cu dovezile de plagiat în cazul lucrării lui Tudose, UEFISCDI a anunțat că sesizarea „României libere“ este validă.

Urmare a acestui fapt, UEFISCDI a întocmit o scrisoare de înaintare către Consiliul de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare. „Domnule Președinte, vă înaintăm sesizarea referitoare la teza de doctorat a domnului Mihai C. Tudose, cu titlul «Protecția infrastructurii critice, element strategic dinamic în sectorul de securitate», susținută la Academia Națională de Informații Mihai Viteazul, însoțită pe suport electronic, înregistrată la UEFISCDI cu numărul 1806 în 04.07.2017. Sesizarea respectă cerințele Ordinului Ministerului Educației numărul 3482 din data de 24 martie 2016 și este trimisă CNATDCU în vederea demarării procesului de analizare și soluționare a acesteia”.

Despre plagiatul său, Mihai Tudose a declarat, la preluarea mandatului de prim-ministru, că, ”în opinia sa”, nu a plagiat: 

”Lucrarea mea de doctorat a fost facută pentru mine, ca să acumulez niste cunoștințe, nu a fost pentru a căpăta functii sau remuneratii. Am zis ca renunt la titlul de doctor, când a inceput iuresul. În opinia mea nu am plagiat”.  Despre legăturile sale cu SRI, Mihai Tudose a spus că nu a avut și nu are o legătură de colaborare cu SRI. Comentarii

 • Costin Stefan

  10 iulie 2017 14:54

  Convingerea mea personala este ca Dragnea, Tariceanu, Shhaideh, Melescanu, Lucian Sova, si inca un ministru din actualul guvern, spioneaza pentru Moscova. De asemenea, cred ca din sutele de milioane de euro delapidate de Dragnea de la stat, cate o parte insemnata din acei bani au ajuns la PSD, la SRI si la DNA, motiv pentru care Dragnea nu a fost arestat, desi a furat peste un miliard de euro numai cu Tel Drum.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  10 iulie 2017 13:43

  Dragnea duce viata dulce, Cam strain de sfanta cruce. Cat mai poate sa apuce Sa se lafaie cu banu, Ajutat de Tariceanu. Din motivul care, noi, Ii sropsim pe amandoi.ICCJ IL JUDECA PE TARICEANU 1. pentru MARTURIE MINCINOASA, pentru care poate lua 6 luni si 2. pentru FAVORIZAREA FAPTUITORULUI, pentru care poate incasa 3 ani de ichisoare. S-a infaptuit, in mod fraudulos, o retrocedare nelegala a FERMEI BANEASA, adica fosta ferma regala, si a UNEI PARTI DIN PADUREA BANEASA, catre Paul Philippe al Romaniei. Escrocheria s-a facut cu interventia si cu banii evreilor Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi, Marius Marcovici, Remus Truica si a altor persoane pricepute in proceduri de retrocedari necurate. Tal Silberstein s-a imprietenit cu Tariceanu prin Dorin Marian care devenise seful de cabinet al premierului Tariceanu. Si, dupa ce s-au cunoscut bine, Tal l-a rugat pe premierul Tariceanu sa-i gaseasca de lucru prietenului sau Marcovici. Si Tariceanu l-a angajat la el pe Marius Marcovici. Pe 15 aprilie 2016, Tariceanu a declarat, sub juramant, ca nu-l cunoaste pe Tal Silberstein , care il angajase pe marcovici la el. Ca sa vedeti ce tupeu. Si a mai declarat Tariceanu ca nu cunoaste pe nimeni din cei implicati in retrocedarea frauduloasa. Mai grav este ca Tariceanu a ascuns lucruri importante pe care le stia cu certitudine, cum rezulta din anchetarea faptasilor implicati direct. Si a spus si mincuni grave spre a-i deruta pe anchetatori, in scop vizibil de a-i salva pe inculpati. De unde deduc ca nu este exclus ca Tariceanu sa fie si el implicat direct in respectivul bucluc.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 iulie 2017 15:14

  Pe ce maini dadura-ti tara,Cu Dragnea si tariceniCu hoti de toata ocara,La Guvern si Cotroceni.Pe cine mai punem baza,Cand Dorneanu-i CCR,Cand Tudose face varza,Tot ce mai e-n RSR.Geaba la Tramp cu curcanii,Ca sa ne dam mari acusi,Cand fentam americaniiSi-i pupam in ce pe rusi.

  raspunde comentariului
  • Firul de praf

   10 iulie 2017 13:13

   Daca e "dadura-ti", dati-ar sa te dea, un 2 la Romana si bacalaureatu-n cap, atunci chiar trebuia data. Oriunde, oricui, cu fundita rosie, colac si lumanare aprinsa.

   raspunde comentariului
 • Vizir

  09 iulie 2017 11:03

  Povestea cu... "o vrabbiutza" e cam prostutza. E si semnificativa pentru ura pe care nu si-o poate stapani nici la wc acest domn Orcan. Te intrebi, cineva este "dreptaci" sau "stangaci". dar dece este furios si considera adversar pe oricine nu gandeste ca el!? Imi place sa citesc orice si nu cred ca se face un servici informarii cititorului informand scrajnind din dintisi aruncand din ochi scantei de furie.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 iulie 2017 10:14

  DE CE DNA NU IL ANCHETEAZA PE TARICEANU IN DOSARUL STERLING ? Este revoltator ca DNA nu instrumenteaza afacerea Sterling Resources, in care C.P.Tariceanu a adaugat la Contractul semnat de Stolojan un Act aditional 11, prin HG nr 1446 din 12 noiembrie-2008, acordand firmei canadiene, fara nici-o licitatie, dreptul de exploatare si de impartire a resurselor petroliere din zona Insulei Serpilor, inainte de decizia Curtii de la Haga in procesul cu Ucraina. Contractul care fusese semnat anterior de Guvernul Stolojan dadea firmei Sterling numai dreptul de prospectare cu 51 actiuni pentru Romania si 49 pentru Sterling. Tariceanu a modificat contractul in 2008, in ultimile zile ale mandatului sau de premier, cand a concesionat hoteste perimetrele de la Insula Serpilor, doar pentru niste redevente insignifiante pe care trebuie sa le primeasca Romania. Consider o mare pungasie, si chiar un act tradator de subminare a ecomomiei nationale, semnarea de catre Tariceanu a acelui Act additional 11, care se soldeaza cu prejudicii de sute de milioane de euro pentru Romania. Trebuie sa spuna Tariceanu cata spaga a luat de la Sterling pe care a scapat-o si de licitatie, pe proprie raspundere. Echipa de Control a Guvernului Boc, care a urmat, a scos la iveala faptul ca Guvernul Tariceanu a cazut la intelegere hoteasca cu firma Sterling sa prelungeasca contractul semnat de Stolojan,, printr-un Act aditional care sa permita si exploatarea resurselor petroliere, cu evitarea licitatiei si in conditii foarte dezavantajoase pentru Romania.,,Controlul ordonat de Guvernul Boc a evidentiat modificari aduse contractului initial prin acte aditionale semnate de Agentia Nationala de Resurse Minerale ANRM, prin presedintele Mihail Ianas actul aditional 1-7, prin presedintele Maria Iuliana Stratulat actul aditional 8-10 si prin presedintele Bogdan Gabudeanu actul aditional 11, care privesc prelungiri ale duratei contractului, fara verificari ale stadiului indeplinirii faptice a obligatiilor asumate, pentru a se evita rezilierea si realizarea de licitatii.Verificarile au relevat si modificari ale partenerilor de contract si nerespectari ale legislatiei in vigoare legat de atribuirea de contracte si de adoptarea actelor normative de catre Guvernul Tariceanu", se arata in raportul Corpului de Control, citat de sursele Mediafax.Se pare ca un act aditional la contract, care acorda Sterling drept de exploatare petroliera, nu doar de explorare, a fost semnat de Sterling si ANRM cu un an si 3 luni inainte de a se repune in Guvern in vederea aprobarii prin hotarare.Persoanele responsabile sunt indicate a fi, pe diferite aspecte, cei trei fosti presedinti ai ANRM, fostul sef al Secretariatului General al Guvernului Gabriel Berca, pentru modul in care actul aditional a fost introdus si aprobat in sedinta Guvernului Tariceanu, si un fost secretar de stat de la Ministerul Finantelor, Catalin Doica, pentru cum s-a semnat de catre reprezentantul Ministerului Finantelor fara sa aiba delegare de competenta", De mentionat ca, Boc a castigat procesul pe care I l-a intentat Tariceanu ca urmare a dezvaluirii publice de catre Boc a pungasiilor aranjate de infractorul Tariceanu cu firma Sterling in dauna Romaniei.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  09 iulie 2017 10:07

  DOI MARI INFRACTORI STAPANESC ROMANIA. S-au unit doi sarlatani, Dragnea cu Tariceanu, sa stapaneasca tara si sa ne decida destinele. Mega-hotiile lui Dragnea au fost investigate si aduse la lumina de ziarul Romania Libera si in momentul de fata sunt bine cunoscute. Dar tunurile prin care s-a imbogatit repetentul Tariceanu, dupa prostia presedintelui Basescu, care l-a transformat din MODEL fustangiu in DEMNITAR premier, sunt ascunse inca, ramase in cel mai bun caz in stare de eclipsa partiala. De aceea, am sa amintesc eu cazurile de coruptie ale tradatorului Motocicleanu, pe care Romania Libera o sa le scoata bine la lumina, ca sa vedeti pe ce maini am apucat sub ocrotirea cuplului Dragnea-Tariceanu.

  raspunde comentariului
 • Ecce Analistul

  08 iulie 2017 23:26

  Standardele academicienilor sunt jalnice dar standardele jurnaliștilor evident sunt de că cat, mi-a șoptit mie asta păsărica care i-a lăsat din zbor domnului Orcan teza acestui articol direct pe laptop

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  08 iulie 2017 17:21

  Cand banuiesti ca ceva e o facatura, trebuie sa supui intreaga chestiune unui examen microscopic. Sa judeci, s-o intorci pe toate partile. Intai vezi ca zice ca Dragnea a stat cu capul in jos, bla-bla-bla. Ma rog, asa o fi, desi nu cred o iota. Apoi ca "Tudose a plagiat masiv din altă lucrare de doctorat scrisă de comisarul-șef Radu Andriciuc, la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, care a declarat că i-a vândut lui Mihai Tudose pasajele pentru câteva mii de euro." De ce cred asta ? Simplu. In momentul in care PUBLICI o lucrare, ea devine PUBLICA. Adica, poate s-o vada si s-o ia oricine, de la gunoier la capul statului, inclusiv. Sa declari ca "i-ai vandut pasajele pentru cateva mii de euro", atunci, nu va suparati, ceva e defect. La cap, in primul rand. Cum adica i-ai vandut pasajele ?! Le-ai taiat cu foarfeca din carte ? A operat niste modificari in normele care reglementeaza dreptul de proprietate intelectuala ? De la pagina cutare e al meu, de la pagina cutare e a lui cutarica ? Vanzatorul de pagini, la randul lui, a declarat veniturile ? A platit impozit pe ele ? L-a santajat, cumva, pe cel despre care se zice ca l-a plagiat, ca daca nu-i da bani, atunci il da in gat ? A luat bani de la el, in circumstantele aratate ? A vazut cineva teza aia ? Exista acolo un sistem de note, clasic sau anglo-saxon, care sa indice clar, cine, de unde si in ce forma a luat informatia ? Teza aia, cand s-a sustinut ? A trecut prin CNADTCU, pentru confirmare ? Coordonatorul tezei, referentii de specialitate, ce zic ? Voi sunteti atat de imbecili sa nu intelegeti ca DACA a fost plagiat, intr-adevar, doctorandul nu putea plagia singur, nu se putea auto-promova de unul singur, la examene, la referatele de cercetare si la la sustinerea finala ? Ca acolo, la naiba sa va ia pe toti, cu securistii vostri, a FOST COMISIE ! Ca niste oameni, altii decat doctorandul, AU SEMNAT ca examenele, referatele si teza sunt in regula. Ca dupa sustinerea finala, teza cu toata documentatia ei, altceva decat teza, au fost trimise pentru CONFIRMARE la CNADTCU, ca acolo trebuiau luate, fila cu fila, toate hartiile si examinate cu atentie ?! Aiiii, de capul meu... In ce tara traim ?!

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 15:34

  Aia mari de la SECU,SERVICI,jucau tenis,table grade,functi si money,echipa de aur,money,afaceri trageau chermeze cintau uni la alti,la ureche si-si trageau cu-un ochi,, Noi suntem,Capi,Statul,Mafia si Coruptiadansau cu piciarele pe Stat,Lege si Constitutie

  raspunde comentariului
 • un roman

  08 iulie 2017 15:26

  de treba pe treaba a fost si este Dragnea,mafiot,corupt,acoperit,descoperit,de mult,protejat,ocrotit bine,acuma il indeasa ,ai da si lui arest,la mosie,vre-o citva ani,pina uita de el,sta si elsarmanul sa ,spele consumesa mai faca niste miliarde

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  08 iulie 2017 11:42

  DNA TREZESTE- TE ! Dragnea, hot national, Ne danseaza ca la bal Si-o lume-ntreaga ne rade, DNA insa n-aude. SPOLIATORUL DE LEGI. Liviu Dragnea a eludat toate legile, cu obraznicie nemaiintalnita, batandu-si joc de toti romanii. A pus sa voteze mortii, a furat sistematic sute de milioane de euro din bani publici si din fondurile UE, a furat mii de hectare de teren agricol si de padure, ferme de porci si de vaci, magazine, restaurante si hotelul Turris. Si-a cumparat diplome de licenta pentru sine si pentru sotia sa Bombonica, de la UNIVERSITATEA ALEXANDRU GHICA din ALEXANDRIA, care a vandut peste 15 mii de diplome false cu 3000-3500 de euro bucata. A intervenit si a scapat de puscarie o ruda a finului Marian Fiscuci, care omorase un om cu masina. A cheltuit banii din bugetul Ministerului Dezvoltarii, in interes propriu, cum au fost cei 8,9 milioane de euro trimisi la Primaria Craiova, care au ajuns la Tel Drum-ul lui Dragnea. Este trimis în judecată doar pentru ca, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Teleorman= CJT si sef al filialei PSD din Teleorman=T , a angajat doua pesediste la DGASPCT din Alexandria, dar pe care smecherul le folosea la secretariatul PSD-ului, fara drept de salariu. Cele doua angajate erau trecute pe statele de plata de la Directia Protectiei Copilului din Alexandria si au incasat salarii acolo, fara sa presteze macar o singura zi la lucru. DNA, insa, refuza sa il ancheteze pe Dragnea pentru mega-infractiunile savarsite 1.cu Tel Drum, in care a sifonat sute de milioane de euro, prin contracte acordate fara concurs si contracte cu concursuri trucate, 2. cu magazinele comerciale si restaurantele firmei de stat Modern SA, din Turnu Magurele, pe care le-a luat cu japca in 2005, 3. cu Hotelul Turris din Turnu Magurele, avand 8 nivele, pe care l-a cumparat in 2009 pe numele sotiei Bombonica, doar cu 214 mii de lei. Si are de platit statului 7,5 milioane de euro evaziune fiscala impusa de ANAF in 2011. Dar dosarul penal 6311-2-2012 a fost blocat de procurorul Nitu la PICCJ si sotii Dragnea nu au platit evaziunea fiscala si au ramas stapani pe hotelul Turris, pe care apoi l-au si vandut pe o suma mare la o doamna administrator a hotelului, 4. cu fostul CAP din Salcia, jud. T, unde Dragnea s-a facut stapan pe circa 13 mii de hectare de teren agricol si pe statiunea de masini si unelte agricole de langa Turnu Magurele si pe silozurile fostului CAP si pe crescatoriile de porci si de vaci de la Salcia administrate acum de fiul lui Dragnea, 5. Padurile intinse pe 14 la suta din suprafata T, pe care Dragnea este ca si stapan si vaneaza cu invitatii sai, ca si Tiriac miliardarul cu strainii sai invitati la Bals. D-aia am scris ca Dragnea ne danseaza ca la Bal. Diferenta este, ca Dragnea si-a concesionat pentru sine tot Teleormanul. Degeaba postez eu de ani de zile si ziarul Romania Libera scrie zilnic. DNA , care stie tot ce am aratat mai sus, nu vrea sa auda. Eu consider o barbarie faptul ca Justitia a trimis-o pe Monica Iacob Ridzi dupa gratii pentru cinci ani de zile, fiindca a organizat serbari de Ziua Tineretului si ma revolta ca nemernicul Dragnea, care a furat sute de milioane de euro este stapanul de facto al acestei tari. Judecatorii nu au tinut seama ca Ridzi are o boala de sange si lasa acasa doi copilasi mici si au condamnat-o la cinci ani de puscarie, cat primise initial Voiculescu pentru paguba de 60 de milioane de euro in procesul ICA. Apropos vad ca judecatorii au hotarat eliberarea Varanului, desi nu a platit statului cei 60 de milioane de euro si nici macar cheltuielile de judecata. In ce tara traim ?

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  08 iulie 2017 11:17

  DNA AR TREBUI SA VERIFICE Daca talhariile in dauna statului roman savarsite de catre teleormaneanul Liviu Dragnea nu sunt cumva prea multe si prea grave. Daca averile lui Dragnea si ale fiului sau Valentin nu sunt prea mari si prea nejustificate. Daca se merita ca treburile Romaniei sa fie lasate pe mainile unui asemenea specimen. Numai pentru cum s-a facut stapan Dragnea pe Tel Drum, pe Hotelul Turris, pe restaurantele si magazinele comerciale din Turnu Magurele, pe miile de hectare de padure din Teleorman, pe miile de hectare de teren agricol si crescatoriile de animale ale CAP-ului din Salcia, in orice alt stat din lume, banditul care astazi este pus de PSD si lasat de catre institutiile fundamentale sa ne gestioneaze viata si viitorul, ar fi condamnat la moarte sau la inchisoarea pe viata. Noi ne-am bucura macar sa fie obligat de catre Justie sa restituie poporului ce a furat. Pai numai cu morisca Tel Drum, se pare ca a furat peste un milliard de euro. Faptul ca Dragnea s-a deplasat de 15 ori in Brazilia intr-un singur an, in 2014, si faptul ca a pus-o pe Carmen Dan ministru de interne si pe Sevil Shhaideh ministru la M. Dezvoltarii, chiar nu va dat de gandit la nimeni ?

  raspunde comentariului
 • ??????

  08 iulie 2017 10:42

  A oublicat Traian Băsescu ceva ?

  raspunde comentariului
 • ??????

  08 iulie 2017 10:42

  A oublicat Traian Băsescu ceva ?

  raspunde comentariului
 • This is CNN

  08 iulie 2017 10:15

  Sabin, Curru News Networkk is where you belong! Come home, Daddy misses you!

  raspunde comentariului
 • Pulitzer Undercover

  08 iulie 2017 9:03

  Spy News or Backwards Broadcasting Company are the only way, we are the champions! Come join our sausage party, Sabin!

  raspunde comentariului
 • Anderson Cooper

  08 iulie 2017 8:31

  Sabin, it's your Daddy, come join us at FNN, there's an opening waiting for you *wink wink*

  raspunde comentariului
 • Stuart Ramsay

  08 iulie 2017 8:16

  Another Pulitzer Prize article! Marry me, Mr Orcan!

  raspunde comentariului
 • meglei mircea

  08 iulie 2017 7:14

  Buna ziua!Va rog sa citit "www.meritocratia.ro"!La revedere!

  raspunde comentariului
 • Arde-i pe corupti

  08 iulie 2017 6:34

  Toti ard de grija Romaniei deoarece niciunul nu i-o poarta.

  raspunde comentariului
 • The Desperate Times

  08 iulie 2017 4:31

  Analistul RL a făcut o poză strategică de peste gard pentru că s-a prezentat cu steagul britanic la ușă și nu l-au lăsat să intre?? Pizderul se uita în jos la ăsta că-i mic abia îi ajunge până la mustață, restul ecce cancan RL.

  raspunde comentariului
 • Magda

  08 iulie 2017 1:57

  Dragnea se uita in jos sa jeleasca pe micutul dintre picioare ce a murit.

  raspunde comentariului
 • Sandu E

  08 iulie 2017 0:55

  Exact ca in Grecia...unde sobolanii SCLAVi Grecii de azi si de peste 1500 de anise cred Grecii ANTICI

  raspunde comentariului
 • Sandu E

  08 iulie 2017 0:53

  Toata spuma tzi ganeasca a ramas in Romania

  raspunde comentariului
 • olga

  07 iulie 2017 22:25

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design