Sabin Orcan: Schimbarea Legii achizițiilor publice, de către PSD, înseamnă miliarde de euro dați cu dedicație

de Mihai Diac , 19 martie 2017 - stire actualizata la ora 20:11, 19 martie 2017
Foto: B1 Tv

Adrian Moraru, directorul Institutului pentru Politici Publlice (IPP), a comentat duminică seară, în emisiunea lui Sabin Orcan de la B1 Tv, intenția lui Liviu Dragnea de a schimba Legea achizițiilor publice.

Miza acestei modificări legislative o reprezintă "miliarde de euro dați cu dedicație", a precizat Sabin Orcan.

"Problema nu este legată de legislație, problema este legată de firmele cu care lucrezi. Legislația de la noi nu este diferită de cea din Germania sau din Anglia", a explicat Adrian Moraru.

Sabin Orcan a prezentat, în acest context, și una dintre dezvăluirile din România Liberă cu privire la un program strategic în valoare de 97 de milioane de euro. Programul se referă la lucrări de modernizare în baza aeriană românească de la Fetești, unde sosesc avioanele F-16. Firma desemnată prin "licitație restrânsă accelerată" ca să facă asfaltări în baza aeriană îi aparține faimosului deputat Cătălin Rădulescu - cel care s-a lăudat că are mitralieră acasă și că e gata să tragă cu ea.

Comentarii

 • Costin Stefan

  20 martie 2017 11:52

  DNA TREZESTE-TE ! PSD-ul a infiintat o comisie parlamentara, comandata de Firea, ca sa-l ancheteze pe presedintele Basescu si pe una din fiicele acestuia, care a cumparat 290 ha teren agricol la Nana, cu un milion de euro imprumutati de la banca. Comisia d-nei Firea a irosit bani multi si timp indelungat, dar nu a gasit nicio ilegalitate savarsita de familia Basescu. Drept ar fi acum sa fie infiintata tot o comisie palamentara, condusa de senatorul Traian Basescu, pentru a stabili cum a ajuns familia Dragnea stapana pe 13-14 mii de hectare de teren agricol ale fostului CAP din Salcia, jud. Teleorman, si pe fostele silozuri si fermele de porci si de vite din zona acelui sat. Cum a ajuns stapana si pe utilajele din Lita, de langa Turnu Magurele ? Va spun eu ca super-escrocul Dragnea le-a luat cu japca, pe furate. A furat Tel Drum, in aprilie 2002, pe numele finului M. Fiscuci. A furat restaurantele si magazinele din Turnu Magurele, in 2005, pe numele cumnatului si soferului sau. A furat Hotelul Turris din acelasi oras, in 2009, pe numele sotiei Bombonica. A furat Ferma de porci=Romcip Salcia, in 2009, pe numele lui Petre Pitis- presedinte al Consiliului de Administratie al firmei Tel Drum si a facuto cadou fiului sau, milionarul Valentin Stefan Dragnea, de 24 ani. Porcarie mare , dupa cat se pare. Si toate hotiile astea, pe care DNA nu vrea sa le ancheteze, le-a savarsit inocentul Liviu Dragnea, in calitate de PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 martie 2017 11:48

  Fac prinsoare ca firma acestui nemernic, Catalin Radulescu, apartine deja, sau va apartine in curand, super-escrocului Dragnea care a furat, folosindu-se de intermediari Tel Drum, restaurantele si magazinele comerciale din Turnu Magurele, care apartinusera Modern SA, Hotelul Turris cu 8 nivele, CAP-ul din Salcia, etc. Radulescu trebuie anchetat si bagat dupa gratii, fiindca a declarat public ca a tras in decembrie 1989. Sa spuna idiotul in cine a tras . Au fost gasite la Radulescu, ca si la Nastase, gloante de lupta, nepotrivite pentru armele din posesia oficiala. Nu va da de gandit acest fapt ?

  raspunde comentariului
 • Doru

  19 martie 2017 22:20

  Scrie mare pe chelia lui Orcan cuvantul TONT.Numai cine lucreaza in SEAP intelege cat de necesare erau aceste schimbari.Dar el nu are cum sa inteleaga pt ca e omul Sistemului si are o limba tare catifelata.

  raspunde comentariului
 • Goi

  19 martie 2017 20:34

  Sund dati cu dedicatie la majoritari nu la minoritari cum facea Ciolos.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design