Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sabin Orcan, la B1 TV: Dreptatea nu se face la televizor, se face la tribunal

"Dreptatea nu se face la televizor, dreptatea se face la tribunal", a subliniat Sabin Orcan, miercuri seară, la B1 TV.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.10.2016 - 08:35

"Dreptatea nu se face la televizor, dreptatea se face la tribunal", a subliniat Sabin Orcan, miercuri seară, la B1 TV.

Sabin Orcan a facut această precizare după ce unul dintre invitații în emisiune, fostul primar Marian Vanghelie, a susținut că "nu suntem un stat democratic, dacă judecăm după cum se combate corupția în România".

Vanghelie a adus acest argument pe baza faptului că el și soția lui, Oana Niculescu Mizil, ar fi fost tratați necorespunzător de către anchetatori, chiar dacă soția lui era la acel moment deputat și era însărcinată.

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, este acum judecat pentru fapte de corupție. Vanghelie a respins, în emisiunea de miercuri seară, aceste acuzații, susținând că el nu face parte "dintre oamenii care au venit în politică fără niciun ban. Eu aveam deja Mercedes în curte, aveam Audi".

Sabin Orcan i-a amintit însă că în dosarul lui sunt menționate șapte fapte de corupție, nu una singură.

"Nu sunteți credibil când vorbiți despre justiție. Toți politicienii cu probleme penale au descoperit derapajele Justiției", i-a replicat Sabin Orcan.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...