Sabin Orcan, despre amendamentele lui Băsescu referitoare la grațiere: Probabil a vorbit în nume personal, nu în cel al partidului. Nu cred că va urma un jihad în PMP

de Mihai Diac , 20 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 21:48, 20 aprilie 2017
Foto: B1 Tv

Directorul editorial al ziarului România Liberă, Sabin Orcan, consideră că Traian Băsescu a vorbit în nume personal, nu în cel al PMP, atunci când a propus amendamente la Legea grațierii, care ar duce la eliberarea unor categorii de deținuți.

"Probabil a vorbit în nume personal, nu în cel al partidului. Nu cred că va urma un jihad în PMP", a susținut Sabin Orcan, joi seară, la B1 Tv.

Mai mulți reprezentanți ai PMP, printre care Eugen Tomac, Robert Turcescu și Siegfried Mureșan, au declarat că au alte opinii decât Traian Băsescu în chestiunea grațierii. Sabin Orcan a precizat, joi, că are încredere în Eugen Tomac, acesta declarând că  subiectul grațierii nu a fost discutat în PMP.

Sabin Orcan a subliniat pe de altă parte că, chiar în absența unei Legi a grațierii, "instituția clemenței există în România. Grațierea este la latitudinea președintelui României" și a explicat că nu este oportună o "grațiere colectivă".

"Să iasă din pușcărie hoții și violatorii, să facă Hora Unirii?", s-a întrebat, retoric, Sabin Orcan.

Comentarii

 • @ Viorica Alexandru · Universitatea din Bucuresti

  24 aprilie 2017 12:22

  Si da-i si lupta, madame Alexandru! Apara coruptia, cot la cot cu Basescu, Dragnea, Tariceanu, Nicolicea, Iordache, Serban Nicolae! Nici macar nu te mai ascunzi, esti prezenta cu comentarii pro- coruptia la toate articolele! Zici ca 'argumetele lui Basescu, extraodinare, tocmai pentru ca sunt inedite. Iese din tiparul PSD'. Trec peste dezacordul gramatical. Da, ai dreptate, amendamentele lui Basescu intrec chiar si tiparele PSD, alea ilustrate de OUG 13, de Nicolicea, Serban Nicolae, Iordache si alti 'alesi' !! Adica, daca furi, primind o pedeapsa pana la 10 ani, esti absolvit de pacat. Nici usturoi nu ai mancat, nici gura nu iti miroase! Asa ceva sfideaza orice urma de bun simt! Dar se pare ca bunul simt nu mai este la moda, nici pentru cei care au trecut candva pe la Universitatea din Bucuresti!

  raspunde comentariului
 • @ Viorica Alexandru · Universitatea din Bucuresti

  24 aprilie 2017 7:25

  Iar esti penibila! Ori ai ceva pe constiinta, ori cineva apropiat dumitale este un penal pe care il vrei scapat de pedeapsa meritata!

  raspunde comentariului
 • oasmctr

  21 aprilie 2017 11:28

  Nadia Ciurlin a gresit ca l-a chemat pe acest infractor ,Basescu doar stie ca e turbat ca nu-l mai baga in seama stoarfa.Oare ce zice sotia lui cand vede cum turbeaza dupa cu rva aia .Cum am ptut sa fim pacaliti de acest infractor timp de zece ani ,?este incredibil cum a reusit acest derbedeu si betiv sa pacaleasca o tara intreaga.Eu l-am sustinut de fiecare data si am crezut ca e un om de buna credinta .Aveau dreptate tziganii din psd cand il injurau si-l faceau excroc.

  raspunde comentariului
 • USA

  20 aprilie 2017 23:39

  Bai flacaule....cind un asa zis SEF de PARTID TZI GANESC ...facut de Tzi ganul Basescu....spune asa ceva...atunci ori pleci din PARTID or is spui "SAS"

  raspunde comentariului
 • USA

  20 aprilie 2017 23:27

  Tara condusa de LEPRENIMIC altceva de spus...Va dorim SUCCES

  raspunde comentariului
 • Tiganu

  20 aprilie 2017 22:58

  In Romania nu se face distinctia intre cel care ia mita 100 de lei si nu creaza prejudiciu si cel ce ia mita 10 milioane Euro si creaza prejudiciu de 50 milioane Euro.

  raspunde comentariului
 • Js

  20 aprilie 2017 22:05

  Daca va urma un jihad ne va obisnui pentru ce ne asteapta.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design