23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRural : o noua emisiune la RFI Romania

Rural : o noua emisiune la RFI Romania

Incepand de luni, 5 mai, RFI Romania lanseaza o noua emisiune : Rural, un magazin de stiri si informatii despre reforma agriculturii.

In urmatorii cinci ani agricultura europeana va trece prin schimbari profunde. Reforma Politicii Agricole Comune propune printre altele sprijin pentru fermierii tineri, pentru zonele defavorizate si pentru agricultura verde.

Cum se vor simti aceste schimbari in Romania, care va fi impactul economic, social sau ecologic – iata cateva dintre temele care vor fi abordate saptamanal de RFI Romania. Rural va difuza in fiecare saptamana reportaje, dezbateri si analize pe subiectele de actualitate din agricultura romaneasca si europeana.

Rural, o emisiune realizata de Catalin Lenta si Mircea Oprea, cu sprijinul Comisiei Europene, Directoratul General pentru agricultura si dezvoltare rurala . In fiecare luni, de la 19 si 15 minute.

Despre RFI Romania

De peste de 20 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj. Alte 60 de posturi de radio din ţară preiau o parte din programe. În total, RFI România este ascultat zilnic de circa 200.000 de oameni în intreaga ţară. Pe web, pagina RFI România înregistrează o creştere puternică a numărului de cititori (cu 45% mai multe accesări în 2013).

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă