Membrii asociației ecologiste care operează site-ul de-clic.ro și-au înființat un SRL, dar au eșuat în afaceri. Au încercat și un parteneriat cu o fundație a prințului Charles

de Mihai Diac , 24 iulie 2017 - stire actualizata la ora 18:53, 24 iulie 2017
Membrii asociației ecologiste care operează site-ul de-clic.ro și-au înființat un SRL, dar au eșuat în afaceri. Au încercat și un parteneriat cu o fundație a prințului Charles

Fondatorii unui ONG specializat în probleme de mediu au încercat, anterior, să facă afaceri, înființând un SRL, anunță, luni, site-ul Vox Publica.

"Orice panicard verde este la origine un afacerist ratat", susține articolul semnat de Stelian Negrea.

Articolul se referă la fondatorii Asociației Efectul Fluture, care opereaza pagina de internet de-clic.ro  - Tudor Brădățan, Roxana Pencea și Olaru Zainescu Sorana.

Cei trei "și-au încercat înainte de a deveni militanți ecologiști norocul în afaceri însă au eșuat lamentabil. Primii doi au pornit un SRL cu subvenții guvernamentale inițiate pe timpul mandatului de premier al lui Adrian Năstase într-o comună din Vâlcea, afacere pe care au lichidat-o cinci ani mai tarziu. Toți trei au mai deținut un alt SRL care, după câțiva ani de activitate în Cluj Napoca, a intrat în faliment la propria cerere lasand in urma o serie de creditori cu buza umflata dintre care cel mai rasunator este o firma detinuta de fundația Mihai Eminescu Trust patronata de printul Charles, mostenitorul Coroanei britanice si un indragostit de Transilvania si Romania", susține articolul publicat de Vox Publica.

Comentarii

 • pandele

  26 iulie 2017 7:34

  bine de stiut....cei ce nu-si platesc datoriile sunt poate trendy, dar nu in lucruri serioase

  raspunde comentariului
 • Calin

  25 iulie 2017 11:40

  Este absolut de necrezut in ce hal a ajuns Romania Libera! Se preia scorneli penibile de la un individ al carui nume nu merita pomenit care nici nu incearca sa ascunda ca este un postac al mafiilor de mediu de tot felul, nicidecum jurnalist! Un individ care a furat bani de la Asociatia Ziaristilor Independenti din Romania, in care se infiltrase ca sa devalizeze organizatia.

  raspunde comentariului
 • Arpagicu

  25 iulie 2017 5:12

  Atacurile in presa la adresa De-Click sunt un indiciu ca organizatia isi atinge scopul. Au deranjat ceva afaceri mioritice ale mafiotilor politichiei romanesti si se incearca acum reducerea la tacere. Numai ca n-o sa fie asa usor. Mafiotii incearca sa puna saua pe ei dar cred ca se vor trezi cu o copita in gura. Membrii De-click sunt mult mai greu de prostit decat rezerva de cadre a asistatilor de la sate. Surprize-surprize!

  raspunde comentariului
 • Zaharescu

  24 iulie 2017 19:36

  Și ce este cu asta? Au făcut ceva rău sau imoral, încât să nu li se permită să activeze o fundaie? Imorali și corupi suntei mai curând voi, creatorii unor "știri" de asemenea calibru! Rușine să vă fie!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design