Reacția Nadiei Ciurlin, după ce Mihai Goțiu a fost bătut în emisiuna sa: Observ că agresivitatea verbală și fizică începe să fie la ordinea zilei

de Roxana Petre , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:42, 14 septembrie 2017
Reacția Nadiei Ciurlin, după ce Mihai Goțiu a fost bătut în emisiuna sa: Observ că agresivitatea verbală și fizică începe să fie la ordinea zilei

Jurnalista Nadia Ciurlin a reacționat, pe Facebook, după ce sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe parlamentarul Mihai Goțiu, miecuri seară, în pauza emisiunii sale de televiziune.

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie l ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu iî veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe pagina personală de Facebook.

Potrivit senatorului USR, cei doi au avut un schimb de replici în contradictoriu în emisiune.

„M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (...) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit", a declarat Goțiu la Antena 3.

Joi dimineața, Mihai Goțiu a mers  la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital.  În cursul zilei de joi, Goţiu va depune şi o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada.

„Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetăţenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici şi nu cred că aşa reprezintă şi acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcţie publică”, a declarat senatorul USR Mihai Goţiu, care a afirmat anterior că Mirel Palada nu şi-a cerut scuze după incident.

  

 

 

Comentarii

 • Fan basista

  15 septembrie 2017 15:57

  Va place tiganiia cata vreme B1TV are numai invitati de dugheana.

  raspunde comentariului
 • NaDia CurLin

  14 septembrie 2017 13:42

  Ce nume frumos de bullgaroaica = seamana si cu bOrcan la moaca!

  raspunde comentariului
  • daca romanii formeaza majoritatea absoluta in zona si in Romania, zurnalishtii si asociatii lor sa nu fie cumva tot atat de romanashi, daca nu MuuuLatri fara colonii, poate ceva prorushicorcitzi

   14 septembrie 2017 13:49

   parca-i alege cu mana spurcaciunea!

   raspunde comentariului
   • detzinutu secuiesc

    14 septembrie 2017 13:59

    Cand le ceri celor din Tzinut sa faca la fel, toate corciturile asociate jurnalishtilot, inclusiv sportivii deghizatzi in lucratori da presa, sar imediat cu gura pe tine si te fac in toate felurile pe bani! ca cica faci DISCRIMINARE si toate alea. Evident, functioneaza doar in sensul distrugerii Romaniei si romanilor, in sensul pentru care sunt si platiti.

    raspunde comentariului
 • ioan

  14 septembrie 2017 12:53

  de aici si pana la munitia de razboi, pe care dragnea si psd nu vor ezita sa o utilizeze ca sa isi apere talharii si talhariile , nu este decat un pas. TREZESTE-TE ROMANIA !!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Cruela

  14 septembrie 2017 12:22

  Victor Radu , tu chiar esti un jeg PIZDIST.Mars si stai cu mana intinsa, poate iti mai pica firimituri din pantalonii imbuibatilor

  raspunde comentariului
 • DRAGULANESCU NICOLAE

  14 septembrie 2017 11:10

  De vina pentru asemenea regretabile situatii sunt SI realizatorii si moderatorii TELESHOW-urilor care permit invitatilor sa vorbeasca SIMULTAN si sa se intrerupa, mai ales frecvent.... Singura lor "arma" este vocea strdenta dar si ...intreruperea inutila si necivilizata!... Ei IGNORA EVIDENT faptul ca microfonul fiecarui invitat poate fi intrerupt de la regia de sunet sau de la moderator, in asemenea situatii....Si invitatii care nu respecta regula ar trebui sa nu mai fie invitati la postul TV de care si-au batut joc....INTRODUCETI REGULI IN EMISIUNI SI SUPRAVEGHEATI RESPECTAREA LOR, DOMNILOR SI DOAMNELOR MODERATORI, REALIZATORI, ETC.!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design