Reacția lui Traian Băsescu, după ce Comisia care a anchetat alegerile din 2009 a susținut că ar fi fost fraudate: PSD și PNL au rămas cu această dâră în creier

de Roxana Petre , 17 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:35, 18 septembrie 2017
Reacția lui Traian Băsescu, după ce Comisia care a anchetat alegerile din 2009 a susținut că ar fi fost fraudate: PSD și PNL au rămas cu această dâră în creier

Fostul președinte al României, senatorul PMP Traian Băsescu, a reacționat, duminică seara, la postul de televiziune România TV, după ce raportul Comisiei parlamentare care a anchetat alegerile din 2009 a stabilit că ar fi fraudat scrutinul.

Astfel, Traian Băsescu a calificat situația drept „penibilă”.

„Ceva mai penibil n-am văzut. În secțiile de votare erau șase reprezentanți ai lui Mircea Geoană și unul singur al meu. Aduceți-vă aminte că erau în alianță România Mare, PSD, PNL, UDMR și minoritățile, care erau împotriva mea și susținători ai lui Geoană. Eu am avut un singur om în secția de votare, care și-a făcut treabă. Dar să spui că a fraudat alegerile omul ăla singur, în secția de votare, este mai mult decât ridicol. Oricum, PSD și PNL au rămas cu această dâră în creier: Băsescu. Îi obsedează și acum”, a spus Traian Băsescu, duminică seara.

Președintele Traian Băsescu și Guvernul Boc ar fi întreprins ”acţiuni concrete pentru favorizarea fraudării alegerilor”, fiind indicate constituirea de grup infracţional, fals şi uz de fals, se arată în concluziile raportului Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, potrivit Mediafax.

  

Comentarii

 • nick

  18 septembrie 2017 9:59

  Iliescu l-a asasinat rapid pe Ceausescu,USL-ul,in special PSD-ul, incearca de foarte multi ani sa ii inchida guara lui Basescu,dar se pare ca este greu de ........ucis.

  raspunde comentariului
 • viceversa

  18 septembrie 2017 5:18

  Mortul de la groapa nu se mai intoarce.

  raspunde comentariului
 • Dan

  18 septembrie 2017 2:31

  Intotdeauna acum si pururea si in vecii vecilor cand vor pierde alegerile PSD vor spune ca au fost fraudate si vor chema pe Codruta Kovesi la comisii peste comisii...atata pot, atata fac si ei...ce sa le ceri mai mult...amin.

  raspunde comentariului
 • MILU

  17 septembrie 2017 23:12

  IMPOTENTII POLITICI SE OFTIK SI ACUM DE BATAITZA CE AU LUATA LA KIUUUUR, DIN PARTEA P.M.P !!!

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 septembrie 2017 22:45

  rebus,iara,ghiveci,pe frecventa

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 septembrie 2017 22:43

  Operativii Tapalaga,Sorina- Matei,ptr cine lucrau,ce serviciu,ce organizati,tentacule,grupare,familiela fel precum colonelul raspopit, O intrebare ptr Presedinte ? zece ani,doua intrebari,

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design