13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRATB anunță înființarea unor linii navetă de autobuze, în zonele în care...

RATB anunță înființarea unor linii navetă de autobuze, în zonele în care vor fi închise staţiile de metrou

Nouă linii de navetă de autobuze vor fi înființate, în Capitală, pentru  a asigura transportul bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise de către Metrorex la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Staţiile de metrou care vor fi închise pentru lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu.

Totodată, linia navetă de autobuze 616 şi linia de tramvaie 5 vor fi suplimentate.

De asemenea, în 17 iulie va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera.


Citește și: Metrorex anunță lucrări de modernizare în 11 stații, în perioada 19 iulie – 29 august

În perioada 19 iulie – 29 august încep lucrările de modernizare a instalațiilor de taxare în 11 stații, anunță Metrorex.


 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă