Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raport IML: Copilul muşcat de câini a murit în urma hemoragiei

Copilul muşcat de câini, sâmbătă, în localitatea suceveană Călineşti Enache, a murit în urma hemoragiei provocate de secţionarea unor vase de sânge în zona gâtului prin muşcătura unor ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2012 - 16:07
Copilul muşcat de câini, sâmbătă, în localitatea suceveană Călineşti Enache, a murit în urma hemoragiei provocate de secţionarea unor vase de sânge în zona gâtului prin muşcătura unor animale, se arată în raportul medico-legal preliminar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, raportul preliminar al necropsiei a indicat că moartea copilului a fost violentă, provocată de hemoragia provocată de secţionarea unor vase de sânge în zona gâtului prin muşcătură de animale, cel mai probabil câini.

Sursa citată a menţionat că în acest caz s-au prelevat probe, fire de păr, mulaj al muşcăturii, al unuia dintre câinii indicaţi de un martor ocular, fratele copilului mort, urmând ca acestea să fie comparate cu urmele găsite pe corpul copilului.

Un copil în vârstă de şase ani a murit, sâmbătă la prânz, după ce a fost atacat de câini în apropierea unui cimitir din satul Călineşti Enache, aparţinând comunei sucevene Dărmăneşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, că în afara localităţii Călineşti Enache, la aproximativ o sută de metri de casele de locuit, se află cadavrul unui copil.

Epureanu a precizat că, cel mai probabil, copilul a murit în urma unor muşcături multiple de câine, inclusiv în zona gâtului.

În prezent, poliţiştii încearcă să identifice animalul care l-a atacat pe copil şi dacă acest câine avea proprietar.

Acest atac a fost văzut de la distanţă de două femei, dar până au ajuns acestea la locul respectiv copilul nu mai mişca.

Potrivit primarului comunei sucevene Dărmăneşti, Dan Chidoveţ, copilul, care provine dintr-o familie "mai necăjită" şi mai are un frate în clasa a II-a, urma să împlinească şase ani în luna aprilie.

Edilul a mai spus că, în cazul în care se stabileşte că acei câini aveau proprietari, aceştia vor fi traşi la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...