10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRADET:140 de blocuri din Sectorul 3 rămân, miercuri, fără apă caldă

RADET:140 de blocuri din Sectorul 3 rămân, miercuri, fără apă caldă

140 de blocuri din zona Dristor din Capitală rămân, începând de miercuri, fără apă caldă, ca urmare a unor lucrări de reparații pe care RADET le va efectua.

„Începând cu 17.05.2017, ora 00.00, va întrerupe apa caldă de consum, pentru executarea unor lucrări de reparaţii şi înlocuire a vanelor în reţeaua primară de termoficare din zona Dristor. Lucrările sunt deosebit de importante, deoarece, în timpul sezonului de încălzire acestea asigură în caz de avarie, alternative pentru continuitatea serviciului de termoficare. Prin înlocuirea lor se asigură o creştere a mobilităţii sistemului de termoficare şi se  restrânge numărul clienţilor afectaţi”, precizează RADET, într-un comunicat de presă remis redacției.

Astfel, vor fi oprite şapte puncte termice, care alimentează cu apă caldă aproximativ 140 de blocuri din Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti, aflate în zona bulevardelor Mihai Bravu şi parţial Camil Ressu.

„Estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data de 18 mai  2017,  ora  24.00. Pe măsură ce lucrările vor avansa, reluarea furnizării apei calde către clienţii afectaţi va fi făcută în mod treptat”, mai precizează RADET.

RADET Bucureşti este operatorul sistemului public de alimentare cu energie termică, asigurând 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. 95% dintre consumatori sunt de tip casnic, restul fiind de tip social şi industrial (instituţii publice şi agenţi economici).

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă