Gabriela Firea le-a cerut celor doi neurochirurgi de la Colentina să renunțe să demisioneze, iar unuia i-a propus postul de director interimar

de Mihai Diac , 04 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 10:12, 05 septembrie 2017
Gabriela Firea le-a cerut celor doi neurochirurgi de la Colentina să renunțe să demisioneze, iar unuia i-a propus postul de director interimar

Primarul Gabriela Firea le-a propus, luni seară, celor doi medici neurochirurgi care au demisionat de la Spitalul Clinic Colentina să-și anuleze demisiile, oferindu-i unuia dintre ei și un post de director interimar, anunță Primăria Capitalei.

Gabriela Firea le-a cerut lui Ionuţ Gobej şi Dorin Bica să-şi reconsidere decizia de a demisiona, iar doctorului Gobej i s-a propus să preia interimar funcția de șef al Secţiei de Neurochirurgie de la Colentina.

Cei doi medici nu au anunțat dacă acceptă sau nu propunerea primarului Firea de a renunța la demisii.

În schimb, ei au acceptat, la cererea Gabrielei Firea, să facă o propunere pentru funcţia de manager al Spitalului Colentina, indicând numele medicului Lelia Iliescu.

 „Am avut o discuţie constructivă şi corectă cu domnii doctori Gobej şi Bica. Medicii trebuie ajutaţi în activitatea lor pentru că de ei depinde viaţa pacienţilor. Le-am adresat rugămintea de a reconsidera decizia de a demisiona şi i-am asigurat de tot sprijinul meu", a declarat Firea.

"Pentru mine, ca şi pentru dumneavoastră, primează binele ceăţeanului, al pacientului, iar politizarea acestui domeniu nu poate fi benefică. Referitor la criza de personal la care faceţi referire, vă informez că am solicitat urgentarea procedurilor de suplimentare a posturilor în spitalul Colentina. Totodată, potrivit legii, în următoarea perioadă, se vor organiza şi concursurile de ocupare a posturilor de manager pentru toate cele 19 spitale aflate in subordinea PMB", a spus Gabriela Firea.

Comentarii

 • Mihai

  05 septembrie 2017 17:59

  Mă alătur comentările voastre răutăcioase ,doamna firea este sfătuită de primarul marinar priit sa facă giumbușlucuri pe PodulMogosoaei CaleaVictoriei eanu are bani pt elite numai pt circ și ceva piane la prostime.UNDE S'AU DUS 100 MILIOANE EURO INTR-UN ANDECINDESTE PRIMĂRITA? ATENȚIE BUCUREȘTI! !!!!!!

  raspunde comentariului
 • Mucea

  05 septembrie 2017 13:48

  Tu crezi ca un chirurg e fripturist ca tine.Ai trebe ustensile asistente f pregatite multe asistente pt munca ,infirmiere,corp tehnic,aparatura moderna,ventilatie,corp sanitar,medicamente,hrana,salar corespunzator,cadrul sufletesc ca daca-i hartuit sau se gandeste la factura de gaz de acasa sau de la spital ,s-a busit totu.

  raspunde comentariului
 • Ee de mirare?!

  05 septembrie 2017 8:39

  Primarita, firea, atata stie sa faca. De mai mult nu este in stare. A procedat exact cum procedeaza cu alegatorii eilor ai PSD-ului. Ii mai mituim putin in mod legal, le dam niste privilegii si vor accepta sa "construiasca et 1 fara sa construiasca INTAI PARTERULi". De aceea merg atat de catastrofal lucrurile in tara asta.Problema e ca, ea, nici nu isi da seama ca pe acesti doi specialisi ii si jigneste cu asemenea propuneri FACUTE ACUM, IN ACEST MOMENT. ASTA TREBUIA FACUT MAI DE MULT DE CAND ACESTI OAMENI SPUN CA SUNT IMPIEDICATI, PE TOATE CAILE, SA-SI DUCA PROIECTUL LA BUN SFARSIT. IN REST....ASA-I PESTE TOT si rezultatele se vad si de pe LUNA.

  raspunde comentariului
 • Ion

  05 septembrie 2017 7:59

  Nesimtirea ciumei rosii nu cunoaste scrupule cand vine vorba de terfelirea si exterminarea elitelor romanesti. Eroul Stalin, Ana Pauker si Ion Iliescu sunt sunt mediatori de baza in ascendenta acestor progenituri macabre!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design