7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimăria Alexandria îşi cumpără publicitate de 800.000 de lei. Beneficiar: un apropiat...

Primăria Alexandria îşi cumpără publicitate de 800.000 de lei. Beneficiar: un apropiat al lui Dragnea

Primăria municipiului Alexandria a plătit un prim contract de publicitate în valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate şi informare a cetăţenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui „buletin informativ” şi pentru „servicii de informare pe panou electronic stradal”. Bugetul primăriei pentru servicii de publicitate este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitaţie.ro, câştigătorul a trei din cele şase loturi scoase la licitaţie este firma Tele Media Pres SRL, scrie site-ul digi24.ro, citând news.ro.

Primăria mai pune la bătaie 360.000 de lei pentru tipărirea în 230.000 de exemplare a unui buletin informativ.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Tele Media Pres SRL este înregistrată pe numele lui Dănuţ Scutelnicu şi are pe rolul instanţelor de judecată mai multe procese de executare silită pentru neplata unor datorii.
Conform presei locale, Dănuţ Scutelnicu este directorul Gazetei de Teleorman şi al publicaţiei Teleormanul, fiind un apropiat al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

De altfel, Tele Media Pres SRL nu este la primul contract obţinut de la autorităţile locale. Potrivit e-licitaţie.ro, în 2008 a câştigat o licitaţie organizată de prefectura Teleorman pentru tipărirea buletinelor de vot necesare alegerilor generale din 2008, în 2010 a obţinut alte două contracte de publicitate de la Consiliul Judeţean Teleorman pentru promovarea unor proiecte de reabilitare a două drumuri judeţene, iar în 2011 a câştigat o licitaţie de la CJ Teleorman pentru a face publicitatea proiectului de elaborare a planului cadastral pentru drumurile judeţene din Teleorman.

Primarul din Alexandria, Victor Drăguşin, a devenit celebru după ce a anunţat că va angaja detectivi pentru a afla cine sponsorizează paginile de Facebook care l-au criticat. Drăguşin şi-a stabilit, recent, un salariu de 13.050 lei pe lună.

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă