Prima vizită externă a lui Mihai Tudose în calitate de prim-ministru. Șeful Guvernului vrea să-i convingă pe Donald Tusk, Antonio Tajani şi Jean-Claude Juncker că România e un partener serios

de Mihai Diac , 10 iulie 2017 - stire actualizata la ora 23:43, 10 iulie 2017
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose se va întâlni marţi, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunțat Guvernul României.

De asemenea, premierul va mai avea întrevederi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu.

"Este prima mea vizită la Bruxelles în calitate de prim-ministru, temeinic pregătită din punct de vedere tehnic. Vreau să transmit mesajul că România este un partener serios, care îşi va respecta toate angajamentele asumate anterior. Ne dorim o colaborare foarte bună în relaţia cu Uniunea Europeană, aşa cum ne-am angajat, de altfel, şi prin Programul de Guvernare. Suntem pregătiţi să creştem calitativ prezenţa României la nivelul instituţiilor europene şi să contribuim la consolidarea proiectului european, inclusiv din perspectiva responsabilităţii pe care ne-o vom asuma în primul semestru al anului 2019, în primul mandat românesc la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene", a declarat premierul, citat într-un comunicat al Executivului.

Tudose va fi însoţit de ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Comentarii

 • un roman

  11 iulie 2017 7:59

  O SA-I TOARNE URMASULUI NAZIST SI LA DONALD DUCK,VIN IN PAHARE,PAHARNICUL DE DIMBOVITA

  raspunde comentariului
 • un roman

  11 iulie 2017 7:55

  SECURICIUL,SECURISTUL,TRADATORUL INSCAUNAT,DE FRICA SI SE APLEACA,INCHINA,INFATA IMPERIULUI,AI TREMURA IZMENELE,FACE TREABA MARE SI MICA PE ELMARELE PATRIOT,PARDON PATRI-HOT NATIONAL.

  raspunde comentariului
 • Kermit

  11 iulie 2017 1:34

  Sa ia cu el si damigeana fiindca Tusk nu bea decat compot de prune iar Juncker doar apa plata. Se poate ocupa chiar Liviu de problema fiindca pe plantatiile sale se cultiva si vita de vie.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design