13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Președintele Iohannis la baza militară Kogălniceanu. Cum s-a prezentat șeful statului...

FOTO. Președintele Iohannis la baza militară Kogălniceanu. Cum s-a prezentat șeful statului și ce fotografii au apărut pe Internet

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, baza militară româno-americană de la Mihail Kogălniceanu și a impresionat publicul, în acest context, prin ținuta lui vestimentară sportivă, subliniată și de o pereche de ochelari de soare în stil Top Gun.

În replică, pe rețelele de socializare au apărut au apărut, în avalanșă, un mare număr de imagini trucate, având la bază fotografia reală, de pe aerodrom, a șefului statului.

Președintele Iohannis s-a aflat la Kogălniceanu pentru a se întâlni cu o serie de oficiali NATO, precum și cu piloți militari români și britanici.


”Preşedintele României va vizita Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, ocazie cu care va avea o întrevedere cu preşedintele comitetului militar NATO generalul Petr Pavel. Tot cu această ocazie, preşedintele României se va întâlni cu piloţii români şi britanici aflaţi în acea zonă, tocmai pentru a se asigura de buna desfăşurare a misiunii de poliţie aeriană întărită”, a mai spus Dobrovolschi.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă