Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, mesaj tulburător pentru protestatari: Tinerii ies în stradă pentru că nu ar putea suporta o viaţă privată de libertatea de exprimare

de Iulia Iancu , 10 februarie 2017 - stire actualizata la ora 08:37, 10 februarie 2017
Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, mesaj tulburător pentru protestatari: Tinerii ies în stradă pentru că nu ar putea suporta o viaţă privată de libertatea de exprimare

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj tulburător cu privire la protestele care au loc în această perioadă, atât în Bucureşti cât şi în ţară. Fondatorul asociaţiei scrie că, în 2015, fiul său a afirmat că cea mai mare nefericire a sa ar fi imposibilitatea de a se exprima liber, adugând că, tinerii care ies în stradă, în aceste zile, o fac din acelaşi motiv, pentru că nu ar suporta o existenţă privată de libera exprimare.

Eugen Iancu face şi un apel către toţi cetăţenii, subliniind că "trebuie să ieşim în stradă pentru noi".

"În 2015, în ultimul an, la ASE, copilul meu a completat un test. 

Punctul 12: Cea Mai Mare Nefericire A Mea Ar Fi SA NU MA POT EXPRIMA LIBER .
Punctul 34: As Vrea Sa Mor Alături De Cei Dragi , Ascultând Muzica Preferat

Ei bine, dorința i s a îndeplinit, a murit în Colectiv alături de oameni dragi și ascultând muzica preferata. Ce se întâmplă zilele astea în Piața Victoriei? Tinerii ies pentru ca nu ar putea suporta o viata în care sa nu se poată exprima liber .

TREBUIE SA IEȘIM PENTRU EI , DAR MAI ALES PENTRU NOI", a scris Eugen Iancu, pe Facebook.

Comentarii

  • MIHAI 2

    09 februarie 2017 21:12

    Probabil ca din cauza durerii omul A DERAIAT complet. Cum sa spui despre fiul tau ucis in iadul de la Colectiv ca in felul acesta i s-a indeplinit dorintza de a muri alturi de cei dragi ascultând muzica preferata ? Tanarul acela a murit intr-o contorsiune oribila ascultandu plansetele si tipetele disperate ale altor copii e varsta lui . Doamne , fereste !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design