Polițiștii au percheziționat mașina unei protestatare #rezist. Polițiștii n-au găsit nimic ilegal, dar refuză să elibereze procesul verbal

de Mihai Diac , 14 iulie 2017 - stire actualizata la ora 09:07, 14 iulie 2017
Foto: Epoch Times

Unei tinere protestatare  #rezist i-a fost percheziționată mașina, pe drumul spre Piața Victoriei, de către polițiști în civil, informează publicația Epoch Times.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 3 mai, când Evelina Morar, una dintre tinerele protestatare, a fost înconjurată de poliţişti în civil care au cerut să îi percheziţioneze maşina, fără să îi comunice vreun motiv. După percheziţie, femeia a mers la Secţia 1 Poliție, unde a aflat că oamenii legii ar fi fost sesizaţi de jandarmi că ea distribuie materiale de propagandă protestatarilor - lucru care, de altfel, s-a dovedit fals.

Polițiștii i-au spus Evelinei că nu e vinovată dar au refuzat să-i înmâneze o copie a procesului verbal întocmit în urma percheziţiei.

Evelina Morar a cerut ulterior în scris o copie a certificatului, pentru a vedea motivul oficial al percheziţiei. Surpriză însă, cererea i-a fost refuzată pe motiv că documentul conţine "date cu caracter personal''.

"În ceea ce priveşte solicitarea unui exemplar al respectivului proces verbal, vă comunicăm faptul că acest document conţine date cu caracter personal. În conformitate cu art. 3, lit a, din legea nr 677/2001, datele cu caracter personal reprezintă "orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă direct sau indirect, în particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau mai mulţi factori specifici identităţii sale fiice, fiziologice, psihice, ecomomice, culturale sau sociale", i-a transmis Secţia 1 de Poliţie drei. Evelina Morar.

Comentarii

 • teodor

  15 iulie 2017 5:51

  Imi scot palaria in fata dvs. , doamna Liliana

  raspunde comentariului
 • Cu alte cuvinte,recunoasteti ca rezist sint oamenii lui soros??!!OMG!!!! Mihai,draga tu te auzi ce spui??!!!

  15 iulie 2017 1:04
 • Mihai

  14 iulie 2017 15:49

  carmen dan Secretara a dat ordin ca toti oameni lui Soros sa fie verificati,prezinta un pericol Letal pt penali dragneacompaniaINCLUSIV PARTIDUL ASISTATILOR SI POMANAGIILOR MARELE P S D

  raspunde comentariului
 • Goi

  14 iulie 2017 12:00

  Sper ca tanara da in judecata politia si ca, daca e nevoie, se ajunge pana la CEDO. Ceausismul s-a incheiat, bre militienilor!

  raspunde comentariului
 • adrian

  14 iulie 2017 6:07
 • Pacepul

  14 iulie 2017 2:21

  Aceleasi metode securistice invechite ca si la PIATA UNIVERSITATII de cautarea "nodului in papura"...apoi ca ILIESCU o sa le puna detergent prin portbagaj sa zica ca-s droguri si o sa puna turnatorii interlopi sa produca distrugeri, sa dea foc la autobuze, etc.Trebuie mare vigilenta cu banditii astia securisti ai hotului DRAGNEA, sa aveti niste pari la indemana sa-i croiti pe spinarre de va mai da tarcoale pe-acolo.

  raspunde comentariului
 • Boy George Sorosh

  13 iulie 2017 23:55

  Ecce extrem de suspect, cum a reușit un pizder să se îmbogățească chiar așa?! Ciordeala tradițională nu ecce suficient de profitabilă...

  Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

  Dezvoltat de Bluebay Design