11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPoliția Română a depistat 21 de migranți irakieni și pakistanezi la frontiera...

Poliția Română a depistat 21 de migranți irakieni și pakistanezi la frontiera cu Serbia

Alţi 21 de migranţi irakieni şi pakistanezi care încercau să intre ilegal în România pentru a ajunge în ţări din Vestul Europei au fost opriţi de către poliţiştii de frontieră de la Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, la graniţa cu Serbia.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş – Severin, în cooperare cu Secţia 8 de Poliţie Oraviţa, au depistat pe direcţia localităţilor de frontieră Ticvaniu Mare, Comorâşte şi Mercina, la intervale diferite de timp, trei grupuri de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Cele 21 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări, iar în urma verificărilor preliminare s-a stabilit că sunt cetăţeni pakistanezi şi irakieni, respectiv 16 adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, şi cinci minori, cu vârste între patru şi 17 ani”, se arată în comunicat.

Persoanele respective au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din Vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în scopul cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă