Gheorghe Piperea a demisionat din postul de consultant onorific al premierului

de Iulian Budușan , 13 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:40, 14 noiembrie 2017
Gheorghe Piperea a demisionat din postul de consultant onorific al premierului

Avocatul Gheorghe Piperea şi-a anunţat, luni seara, demisia din funcţia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la câteva ore după un atac dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. 

”Am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord. Motivul este că nu vreau să acaparez atenţia publică şi să deviez, chiar şi pentru câteva ore, programul administraţiei. Mai importante şi urgente sunt Codul Fiscal şi dezbaterea relativă la legile justiţiei. Plus condiţiile economice setate în laboratoarele financiar-bancare, condiţii care se anunţă a fi aspre în 2018”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Piperea.

Acesta a precizat că decizia demisiei îi aparţine nefiindu-i solicitată. ”Precizez că nu premierul şi nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Iniţiativa mi-a aparţinut. Cine şi-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a înşelat. Rămân acelaşi”, a conchis Piperea.

Anunțul demisiei lui Gheorghe Piperea din calitatea de consilier onorific al premierului Tudose vine după ce, luni după-amiază, avocatul a scris pe Facebook că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze pentru a-și putea proba nevinovăția.

Comentarii

 • spartacus

  14 noiembrie 2017 12:34

  PIPEREA NU AVEA CE SA CAUTE IN ADUNATURA ASTA DE SOBOLANI . TOTUSI ESTE BINE CA A AVUT ACEASTA REACTIE LA ADRESA LUI DRAGNEA. CRED CA ACESTA ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI LUI DRAGNEA. TARE M-AS BUCURA SA-L VAD SI PE IMBECILUL ALA DE CODRIN STEFANESCU UNDEVA COCOTAT INTR-O '"TEAPA ." PT CA PREA A JIGNIT PE TOATA LUMEA

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  14 noiembrie 2017 12:29

  Ce-i nou ?,deschizi gura ! , ai ceva de spus impotriva lui CAPI DE TUTI CAPI ??,-zbori !!.

  raspunde comentariului
 • parere

  14 noiembrie 2017 8:34

  O avea sau nu dreptate Pipera....dar lucrurile nu se fac in public...se putea convoca un consiliu intern si se discuta. Atacurile in public asa cum face si Ponta arata ca este o lupta de rasturnarea conducerii de catre acoperitii din partide.Dragnea ar trebui sa dea lege cu ajutorul parlamentului ca cei din puterea executiva....armata politie securitate ....din puterea judecatoresca procuratura...advocati SA NU AIBA DREPTUL DE A INTRA IN POLITICA CARE ESTE PUTERE LEGISLATIVA....pt ca se calca CONSTITUTIA. Numai asa se curata popiticul de infiltrati.

  raspunde comentariului
 • Scăpa cine poate

  14 noiembrie 2017 7:04

  Se scufunda nava dacă fug sobolanii.

  raspunde comentariului
 • Ecce Kurrupt

  14 noiembrie 2017 0:49

  Până una alta a demisionat onorificul ăsta să-și probeze și el gaura neprihănirii cu o rachetă ca un adevărat patriot.

  raspunde comentariului
 • costica

  14 noiembrie 2017 0:14

  -oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani.Trimite un e-mail cu textulinfola pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design