VIDEO Petre Daea recunoaşte că şi-a angajat fiica în Ministerul Agriculturii: E firesc să o ajut

de Mihai Diac , 15 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 08:42, 15 septembrie 2017
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut, joi, că și-a angajat fiica pe un post din cadrul ministerului pe care îl conduce, informează Realitatea.net.

"Este un referent la o unitate subordonată ministerului. De cîteva luni de zile este acolo. Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră aşteaptă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru ca e firesc, este natural", a susținut Petre Daea.

Ministrul a mai recunoscut că "e treaba celor care îi dau de lucru, eu nu ştiu ce face. Şi m-aş bucura să facă ceea ce trebuie şi m-as bucura si m-ar interesa sa faca ceea ce i se spune".

Pe de altă parte, potrivit B1 Tv, soția ministrului Petre Daea lucrează și ea într-o instituție subordonată Ministerului Agriculutorii. Camelia Luchian este director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Comentarii

 • Gigi

  15 septembrie 2017 10:59

  J F Kennedy, viitorul presedinte, a fost si el angajat la ambasada americii de la Londra, sprijinit fiind de tatal sau care era secretar de stat.De asemenea putem cita si In April 1945, Kennedy's father, who was a friend of William Randolph Hearst, arranged a position for his son as a special correspondent for Hearst Newspapers the assignment kept Kennedy's name in the public eye and "exposed him to journalism as a possible career." He worked as a political correspondent, covering the Potsdam Conference and other events.

  raspunde comentariului
  • ?????

   15 septembrie 2017 11:58

   Daca-l compari pe acest politruc expirat cu tatal lui JFK si pe fiica lui cu JFK ai intrat deja in domeniul penibilului. Atunci poate o sa vrei sa-l comparam pe parlamentarul bacalbasa cu Einstein pentru ca amandoi au parul cam valvoi? Sau poate doar ai vrut sa fii sarcastic?

   raspunde comentariului
 • POLITRUCI

  15 septembrie 2017 9:53

  Acesti politruci din psd deformeaza totul dupa modul lor de gandire stramb. Si vor sa ne convinga ca este si corect cum gandesc ei. Situatia sta in felul urmator acest politruc trebuia sa-si ajute fata, daca o duce mintea, sa invete si sa se pregateasca pentru a fi cea mai buna si sa-si castige pe drept locul de munca, concurandu-se cinstit cu alti candidati. ASTA E AJUTORUL PE CARE ERA INDREPTATIT SA-L DEA CA PARINTE. Pentru afirmatii de acest gen ar trebui sa-si dea demisia. Oricum doar mimeaza ca este ministru. Si o sa aiba si timp mai mult sa scrie aforisme despre oaie.

  raspunde comentariului
 • CETATEANUL

  15 septembrie 2017 9:40

  Anomalii si atrocitati se intampla de 27 de ani in Ro pentru ca e condusa si administrata de DERBEDEI, NATARAI, TICALOSI, PUSCARIABILI, PENALI, RETARDATI, IDIOTI ETC. RO este tara de ***.

  raspunde comentariului
 • Netrebnici

  15 septembrie 2017 8:37

  Nu e corect pentru ca ministerul nu e firma lui privata, fiica lui e platita din banii nostri pentru care vrem o eficienta maxima si pentru ca a incalcat dreptul altor tineri mai capabili, care au fost eliminati doar pentru ca ea e fata lui taticu. Dar asta e PSD. Cum se vad in functii transforma institutiil in afaceri private,.AF, angajandu-si rudele. SRL, dand contracte cu dedicatie firmelor de casa ale partidului. Profitul lor e de fapt furt din banii nostri. Acesti paraziti, cu obraznicie, incearca sa ne convinga si ca asta e normal. deci asa cum e normal sa-si ajute fiica, tot asa de normal este sa-si ajute si prietenii si colegii de partid si partidul. Dar de fapt de asta au si fost numiti in functii si de asta s-au si straduit sa ajunga acolo.

  raspunde comentariului
 • garnisitul

  15 septembrie 2017 7:50

  Decat alt prostalau....mai bine fiica geniala sa fie angajata...sau cum s-ar zice...fiecare cioban isi lauda oaia.

  raspunde comentariului
 • Felix

  15 septembrie 2017 6:51

  Asa se promovau valorile comuniste in epoca de aur a Romaniei, prioritate rudele, pilele, turnatorii si spagile.

  raspunde comentariului
 • mare e gradina

  14 septembrie 2017 17:26

  Nimeni nu iti interzice sa iti ajuti plodul, dar cine in mama matii te pune sa o angajezi la stat? Si mai ales la minister??????? Justitia sa te bage la puscarie bai Tandala si sa zaci acolo cand te-om chema noi inapoi!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
  • Branca Ursului

   15 septembrie 2017 12:19

   Nu avem nimic impotriva, dar sa inceapa de jos din pozitia capra.

   raspunde comentariului
  • Giorgio

   14 septembrie 2017 21:29

   Si tu cu plodul tau ce faceai? Vorbesti deparca tu ai fii cineva extrem de corect si asa mai departe.Tu si daca ai lucra in primarie sau la spital ai incerca sa iti bagi plodul acolo.Asa ar face orice parinte pentru copilul lui.

   raspunde comentariului
   • mai georgica mai

    15 septembrie 2017 8:45

    Mai georgica, asa se distruge o tara. Daca valorile si competentele nu sunt promovate o sa ajungi si tu in situatia cand casa o sa se darame pe tine fiind facuta de incompetenti cu pile, o sa traiesti int-o tara falimentara administrate de niste incompetenti cu pile si o sa fii implicat intr-un accident din cauza unuia care si-a luat carnetul pe pile si relatii. Iti convine?

    raspunde comentariului
 • spartacus

  14 septembrie 2017 17:05

  de te-as vedea aruncat ca o carpa pe jos si sa stergem toti cu tine mama ta de oltean comunist *******

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design