Peste 50 de fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, la graniţele României. 15 străini nu au fost lăsaţi să intre în ţară

de Diana Biţă , 10 martie 2016 - stire actualizata la ora 12:40, 10 martie 2016
Peste 50 de fapte ilegale, în ultimele 24 de ore, la graniţele României. 15 străini nu au fost lăsaţi să intre în ţară

În ultimele 24 de ore, la graniţele României, au fost constatate 52 de fapte ilegale (27 infracţiuni şi 25 contravenţii) comise atât de cetăţeni români cât şi străini. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 14.400 lei.

Poliţtii de frontieră au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 164.500 lei;

Nu s-a permis intrarea în ţară a 15 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 26 cetăţeni străini din diferite motive legale.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 112.300  treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de peste 39.100 treceri mijloace de transport.

Reamintim că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design