10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPe ce mai dau bani deputații

Pe ce mai dau bani deputații

Camera Deputaţilor a demarat o procedură de licitaţie deschisă în vederea achiziţionării unor pachete şi licenţe Software, în valoare totală de 361.343 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Conform unui anunţ postat în SEAP, forul legislativ doreşte să încheie un contract de achiziţii publice pentru a cumpăra un pachet SOFTWARE pentru managementul centralizat al reţelei informatice, licenţe SOFTWARE pentru gestiunea centralizată a staţiilor de lucru, precum şi un pachet SOFTWARE pentru poşta electronică Microsoft Exchange Server, alături de licenţe.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 1 septembrie 2017, ora  15.00, sursele de finanţare fiind asigurate din fonduri bugetare.

Cuantum garanţie de participare este în valoare de 1.848 lei pentru lotul 1, 756 lei – lot 2 şi 1.008 lei – lot 3.

Totodată, garanţia de participare, irevocabilă, poate fi constituită prin virament bancar în contul Camerei Deputaţilor sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Pentru valori de până la 5.000 lei, garanţia de participare se poate depune în numerar la Casieria Camerei Deputaţilor, în baza unei solicitări scrise, transmisă anterior la fax. Dovadă constitirii garanţiei se va încărca în SEAP odată cu oferta, semnată cu semnătură electronică extinsă, până cel târziu la dată şi ora limita stabilite pentru depunerea ofertelor.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă