Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Partenariat de Afaceri în Turism Grecia – România

La iniţiativa Biroului Secretarului de Stat Adjunct al Ministerului Elen de Afaceri Externe, Doamna Magda Karakoli, o Delegaţie de Afaceri Elenă de 25 de membri, din domeniul turismului a vizitat Bucureştiul în timpul expoziţiei TTR ...

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

20.03.2014 - 17:34

La iniţiativa Biroului Secretarului de Stat Adjunct al Ministerului Elen de Afaceri Externe, Doamna Magda Karakoli, o Delegaţie de Afaceri Elenă de 25 de membri, din domeniul turismului a vizitat Bucureştiul în timpul expoziţiei TTR I între 13 şi 16 Martie 2014.

Cu această ocazie a fost organizat în incinta Romexpo un Partenariat de Afaceri în Turism, de către Biroul pentru Afaceri Economice şi Comerciale al Ambasadei Elene la Bucureşti în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Un Forum şi o sesiune de întâlniri « business-to-business » a avut loc Sâmbătă 15.03.2014, între orele 10:00 şi 12:00, în Sala Iorga, Pavilion C6 al Romexpo.

Obiectivul Partenariatului a fost facilitarea contactelor profesionale între firmele din domeniul turismului ale celor două ţări şi explorarea potenţialului dezvoltării ulterioare a cooperării în afaceri.

Organizarea acestei Delegaţie se incadrează intr-o strategie mai largă de construire şi extindere a relaţiilor întreprenoriale între companiile Elene şi cele Româneşti.

Delegaţia Elenă a fost alcătuită de reprezentanţi a 22 de hoteluri şi agenţii de turism din Salonic, Kastoria, Paralia Katerinis, Halkidiki, Xanthi, insula Thassos, insula Samothraki, cât şi de 4 reprezentanţi ale Camerelor de Comerţ Elene (Camera de IMM-uri Salonic, CCI Kozani, CCI Xanthi, CCI Kavala).

Reprezentanţii celor aproximativ 25 de companii Române participante, agenţii de turism, bloggers şi companii de servicii auxiliare, s-au intâlnit cu companiile Elene.

La acest eveniment au participat şi reprezentanţi ale Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală Eleno-Română.

Companiile Elene au fost prezente şi în cadrul Standului Oficial Elen la pavilionul C5.

Evenimentul B2B mai sus menţionat, face parte dintr-o serie de evenimente de interes pentru companiile Elene în cadrul Târgului de Turism al României – TTRI 2014 (ediţia de primavară). Participarea oficială Elenă a fost condusă în intregime de către Ministrul Macedoniei şi Thrace, Domnul Theodoros Karaoglou.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...