14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialOperaţiune de salvare în Bucegi. Tânăra căzută într-o prăpastie, pe Jepii Mici,...

Operaţiune de salvare în Bucegi. Tânăra căzută într-o prăpastie, pe Jepii Mici, a murit

Un elicopter SMURD a intervenit în Munţii Bucegi, pe Jepi Mici, pentru a salvat o femeie grav rănită, după ce a căzut într-o prăpastie. La faţa locului au intervenit salvamontişii, un echipaj al Ambulanţei, precum şi un eclicopter SMURD, potrivit Mediafax.

UPDATE 19.00: Femeia a fost preluată de salvamontiști, însă era deja decedată. 

UPDATE 18.45: Tânăra de 24 ani, care a căzut într-o prăpastie, a fost salvată. Femeia este lovită la cap şi în zona şoldurilor, fiind transportată, de urgenţă, la spital.


Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, serviciul a fost alertat după ce o femeie a căzut într-o prăpastie. „Date suplimentare nu avem, nu ştiu dacă mai era cu cineva sau nu. S-a anunţat a fi ceva grav”, a declarat Haiduc.

La rândul său, George Duţă, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, a declarat că din primele informaţii femeia este inconştientă.

„Intervenim cu două echipaje, unul fiind de la Ploieşti. Echipajele noastre nu pot ajunge la victimă. Acesta va fi coborâtă de către salvamont. Incidentul a avut loc pe Jepii mici. A fost alertat şi elicopterul care va prelua pacienta de pe stadionul Sinaia”, precizat Duţă.

 

Ştire în curs de actualizare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă