10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost...

Fetiţa de doar doi ani, dispărută într-o pădure din Prahova, a fost găsită

UPDATE 21.10: Fetiţa de 2 ani dispărută, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova, după ce a fost lăsată nesupravegheată de mamă, a fost găsită la un kilometru de casă, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că fetiţa, deşi plină de noroi, este conştientă.

”Fetiţa a fost găsită la un kilometru de casă. Pare în regulă. Va fi consultată şi vedem dacă o ducem la spital”, a spus sursa citată.

 

UPDATE 21.00: Reprezentanţii MAI au anunţat că "deşi vremea se anunţă în schimbare, la căutarile copilului din Prahova vom utiliza şi un elicopter cu termoviziune, atât cât condiţiile meteo o vor permite", potrivit unui comunicat de presă.


O fetiţă de 2 ani a dispărut, joi seara, într-o pădure din localitatea Zănoaga, judeţul Prahova. Copila fusese lăsată nesupravegheată de mamă, iar înainte de a anunţa autorităţile, aceasta a căutat-o singură, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că 16 pompieri militari caută, la ora transmiterii acestei ştiri, un copil de doi ani dat dispărut într-o pădure din comuna Dumbrava, sat Zănoaga.

Mama este cea care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, fetiţa fiind singură în momentul dispariţiei.

”Mama a plecat de acasă împreună cu fetiţa, fiind certată cu concubinul. Ulterior s-a întors şi a lăsat copilul în apropierea casei, lângă pădure, unde stătea pe o gecuţă, alături de cei trei căţei ai lor. Mama a povestit, după ce a sunat la 112, că a intrat în casă cu intenţia de a lua ceva şi a se întoarce după fetiţă, dar nu a mai găsit-o”, a declarat Vasiloae.

Până să sune la 112, mama a căutat singură fetiţa, însă fără niciun rezultat.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă