5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialO femeie din Dolj, grav rănită într-un accident a fost dusă la...

O femeie din Dolj, grav rănită într-un accident a fost dusă la spital cu o dubă, toate ambulanţele fiind ocupate

O femeie de 50 ani, grav rănită în urma unui accident rutier produs marţi în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj a fost transportată cu o dubă la spital, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia a fost lovită de un autocar, înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată în stare de inconştienţă, de rude şi localnici, la spital, cu o dubă, deoarece niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă, spun martorii.

Primarul din Filiaşi, Costeluş Ilie Gheorghe, a declarat că, împreună cu alţi localnici, a decis să o transporte pe femei cu o dubă ce avea o platformă de lemn şi să nu mai aştepte venirea unei ambulanţe de la Craiova.

„Când am ajuns acolo, era un prieten care a sunat la 112 şi i s-a spus că sunt ambulanţele în altă parte. Au spus că trimit una din Craiova. În timpul ăsta, am încercat să o încălzim, am pus geci pe ea, i-am pus ceva sub cap.

Creştea balta de sânge văzând cu ochii. Era un băiat acolo care îi tot lua pulsul. La un moment dat, a zis să facem ceva că începe să scadă pulsul. Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic, că aşa este procedura. Apoi ne-a zis fiul ei că vrea să o ducem la spital”, a declarat primarul din Filiaşi.

Edilul a vorbit cu un localnic care avea o dubă cu platformă tare de lemn în interior, pe care a fost pusă victima şi astfel a fost dusă la spital, unde starea femeii a devenit extrem de gravă, medicii făcând eforturi pentru a o salva.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă