7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialO cisternă s-a răsturnat pe DN11, în Braşov. Circulaţia, îngreunată

O cisternă s-a răsturnat pe DN11, în Braşov. Circulaţia, îngreunată

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină s-a răsturnat, joi, între localităţile braşovene Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii, informează Mediafax.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Hărman, pe DN11, la kilometrul 11-500 metri, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe un câmp, pe partea dreaptă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi.

Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat şi s-a scurs combustibil pe câmp, însă în cantităţi mici, potrivit sursei citate.

“Circulaţia în zonă nu a fost blocată, dar s-a circulat pe un singur sens pentru a permite utilajelor să repună cisterna pe roţi“, a declarat, pentru Mediafax, reprezentantul Poliţiei Braşov.

La locul acccidentului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, precum şi un echipaj cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov pentru luarea măsurilor de siguranţă.

“Au fost deconectate bornele pentru înlăturarea oricărui pericol de explozie şi a fost izolată zonă. La locul accidentului a fost trimis şi un echipaj SMURD, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit“, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Cele mai citite

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...
Ultima oră
Pe aceeași temă