5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialNora lui Virgil Măgureanu vorbește despre violență domestică și fapte de corupție...

Nora lui Virgil Măgureanu vorbește despre violență domestică și fapte de corupție în familia fostului șef al SRI

Nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu s-a prezentat, luni, la Direcția Națională Anticorupție pentru a depune o plângere împotriva membrilor familiei soțului ei, pe care îi acuză de fapte grave de corupție.

Alina Măgureanu, cu care se află în plin proces de divorț, nu a dorit să vorbească despre acuzațiile care i le aduce socrului său, spunând că procurorii i-au cerut să păstreze confidențialitatea, dar a precizat că este vorba de fapte deosebit de grave pe care le-a aflat cât a făcut parte din familia fostului șef al SRI.

Citește și: Măgureanu, întrebat despre acuzația de crime contra umanității: Este o întrebare neroadă

”Nu pot să vorbesc despre ceea ce am făcut în sediul DNA, dar pot să vă spun că este vorba de fapte extrem de grave. Am fost amenințată în repetate rânduri că, în cazul în care voi spune orice din ceea ce am auzit su am aflat în casa Măgurenu, voi regreta acest lucru. M-a amenințat chiar și cu arma. Am fost chiar amenințată cu moartea la ieșirea din magazinele pe care le manageriez de o femeie care mi-a spus să nu zic nimic din ceea ce am aflat despre familia lui Virgil Măgureanu”, a declarat Alina Măgureanu, care a adăugat că a fost la DNA în calitate de parte vătămată.

De asemena, nora fostului șef al Serviciului Român de Informații  a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț, pe care îl acuză de violență domestică. 

Citește și: Dosarul Mineriadei: Se îngroașă lotul acuzaților

Fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu este suspect şi în dosarul “Mineriada”, pentru săvârșirea de crime contra umanității. Săptămâna trecută, miercuri, procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzațiile. 

La ieșirea din sediul PÎCCJ, Virgil Măgureanu a declarat că este foarte bine că s-a redeschis dosarul Mineriadei. Întrebat de jurnaliști dacă acuzațiile care i le aduc procurorii sunt cele de crime împotriva umanității, fostul șef al SRI a spus că ”este o întrebare de-a dreptul neroadă”.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă