30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialNora lui Dan Adamescu: familia va sesiza urgent parchetul cu privire la...

Nora lui Dan Adamescu: familia va sesiza urgent parchetul cu privire la abuzurile fostei soții a omului de afaceri, Carmen Palade

Suspendată din statutul de soție supraviețuitoare, Carmen Palade ajunge să o cheme în instanță până și pe nora lui Dan Adamescu. Citată de fosta soție a lui Dan Adamescu la o adresă la care nu mai locuiește de peste 5 ani, nora defunctului Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, face cunoscut faptul că familia Adamescu va sesiza urgent parchetul cu privire la abuzurile fostei soții a acestuia, Carmen Palade, printre acestea numărându-se ridicarea ilegală de la INML a trupului lui Dan Adamescu, șantaj și declarații false.

„De asemenea o acționez în judecată civilă pentru calomnie și minciuni pe fosta amantă și ulterior soție, Carmen Palade (fostă Adamescu). Voi sesiza DNA cu privire la declarația-îndemn a doamnei Palade remisă către știripesurse.ro în data de 11 februarie 2017 cu privire la relațiile și protecția pe milioane de euro dintre ea și procurorii DNA.  Aștept cu nerăbdare presupusa înregistrare a convorbirii dintre aceasta și soțul defunct, pe care îl denigrează astfel și îl acuză de ilegalități’’ declară Adriana Constantinescu.

Doamna Constantinescu citează apelul depus la divorț de către Dan Adamescu: „La data de 24.05.2003 ne-am căsătorit la Monaco, în regim de separație de bunuri, regim în care am conviețuit în timpul căsătoriei” și continuă „ Reiese clar faptul că doamna Carmen Palade a avut statutul de AMANTĂ până în data de 19.03.2002 când Dan Adamescu a divorțat de prima lui soție, mama lui Alexander Adamescu, pentru a se căsători cu Carmen Palade (fosta Makie). Conform tuturor documentelor depuse, doamna Palade prin fiul ei, Rani Palade, deține strict hotelul Rex din Mamaia – bun primit cadou tot de la Dan Adamescu. Toate celelalte bunuri la care doamna Palade a făcut și face în continuare referire sunt achiziționate înainte de căsătorie, respectiv atunci când aceasta avea statutul de AMANTĂ. În plus, domnia sa se face că nu înțelege diferența dintre proprietatea personală și cea pe companie privată.”

Potrivit familiei Adamescu, în data de 26 ianuarie 2017, Carmen Palade (fosta Adamescu) a ridicat trupul lui Dan Adamescu de la IML împotriva voinței familiei, nerespectând legea în vigoare. Conform art 926 alin 2. precum și încheierii de ședință din data de 26 aprilie 2017 Alexander Adamescu continuă divorțul tatălui său, Carmen Palade fiind suspendată din statutul de soție supraviețuitoare, respectiv moștenitor sezinar.

“De asemenea la data de 11 Martie 2017, Carmen Palade (fostă Adamescu) a sustras și a prezentat presei ca fiind ‚dovezi’ registrele de intrare și ieșire din Casa Aviatorilor nr. 104, acuzându-mă în mod mincinos și calomnios pe mine deși dânsa avea interzis accesul în imobil și la bunurile din acesta prin sentința dată  pe fond în data de 3 martie, confirmată definitiv în data de 28 aprilie 2017”  afirmă Adriana Constantinescu.

Atât Carmen Palade, cât și reprezentantul legal – avocatul Cătălin Gălan, au dat declarații false atât în presă, cât și în fața organelor de cercetare, permițându-și să-i amenințe și să-i șantajeze pe angajații firmei care administrează locuința din Blv. Aviatorilor. Redăm astfel discuțiile așa cum ele au fost prezentate live la Observator Antena 1 în data de 11 Martie 2017: 

 

„Avocat Cătălin Gălan: Mă gândesc că dacă camionul pleacă…

Angajat: da…

Avocat Cătălin Gălan: Nu e bine pentru dumneavoastră.

Angajat: De ce? Pentru mine?

Avocat Cătălin Gălan : Pentru că se materializează infracțiunea de furt.”

 

Familia Adamescu precizează că, după intervenţia poliţiei, camionului – blocat până atunci de reprezentanţii doamnei Palade – i-a fost permisă plecarea cu bunurile trimise înspre conservare, în prezent locuinţa fiind în pregătiri de reparaţii şi renovări.

„Dreptul la liberă exprimare este un drept fundamental. Dan Adamescu, pe întreg parcursul vieţii, nu a dat niciodată vreun jurnalist în judecată, deşi materialele defăimătoare curgeau doldora. Doamna Palade nu numai că îşi hărţuieşte fiul vitreg prin toate mijloacele posibile, însă a chemat în judecată mulţi jurnalişti care i s-au opus, doar pentru simplul fapt că au prezentat adevărul. Aleg să susţin demersul bunicului Dan şi să apar cu toată forţă legală de care dispun orice jurnalist intimidat de pretenţiile exorbitante ale fostei doamne Adamescu’’ – încheie Adriana Constantinescu.

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Ciucă susține că România are o situație economică solidă, construită de guvernarea liberală, deși premierul și jumătate dintre miniștri sunt de la PSD

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, anunță că Agenția S&P a reconfirmat ratingul suveran al României și subliniază că decizia agenției de rating...
Ultima oră
Pe aceeași temă