Noi proteste, anunțate pentru miercuri, în timpul ședinței de Guvern, împotriva „revoluției fiscale”

Pagina "Corupţia Ucide" a lansat un apel pentru organizarea unei manifestaţii împotriva modificării Codului fiscal, în Piaţa Victoriei, miercuri, începând de la ora 11:00, în aceeaşi zi în care Guvernul ar trebui să adopte ordonanța de urgență pentru trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2017 - 16:55

Pagina "Corupţia Ucide" a lansat un apel pentru organizarea unei manifestaţii împotriva modificării Codului fiscal, în Piaţa Victoriei, miercuri, începând de la ora 11:00, în aceeaşi zi în care Guvernul ar trebui să adopte ordonanța de urgență pentru trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. „8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență), vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România”, au scris organizatorii protestului de mâine. 

Guvernul va acoperi scăderea de venituri la bugetul primăriilor, cauzată de modificările Codului fiscal. Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță (PSD), după o întâlnire a reprezentanților edililor cu premierul Mihai Tudose și cu președintele PSD Liviu Dragnea. 

De asemenea, organizatorii evenimentului intitulat "Opriţi modificarea Codului fiscal!" fac apel la marile companii să permită angajaţilor să îşi ia liber prin rotaţie pentru a participa la miting. „Începând cu ora 11:00, vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susțină acest protest și să le dea câteva ore libere prin rotație angajaților, pentru a veni alături de noi. Să nu se lase intimidate de teoriile conspirației și să înțeleagă că este ultima șansă de a lupta împotriva unei ”Revoluții Fiscale” care le va pune în pericol business-ul.”

Premierul ezită să aprobe prin ordonanță de urgență schimbările la Codul fiscal, amând a doua ședință de guvern pe această temă. Subiectul ar urma să fie tranșat mâine de Guvern, în urma presiunilor lui Liviu Dragnea. Unii lideri ai PSD și ALDE se distanțează de propunerile de modificare a Codului Fiscal.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...