Mitropolia Moldovei și Bucovinei: “Mitropolitul Teofan nu a afirmat că acuzațiile aduse episcopului Corneliu al Hușilor sunt false”

de Razvan Pritulescu , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 14:11, 15 iulie 2017
Mitropolitul Teofan FOTO: crestinortodox.ro

Nu mitropolitul Teofan, ci episcopul Corneliu susține că acuzațiile “nu au suport real și sunt false”, precizează Biroul de presă al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

"În declarația telefonică a purtătorului de cuvânt, pr. Marian Timofte, acordată la solicitarea Agerpres și în comunicatul de presă al Arhiepiscopiei Iașilor cu privire la cazul episcopului Hușilor este clar precizat faptul că nu mitropolitul Teofan, ci episcopul Corneliu susține că acuzațiile 'nu au suport real și sunt false' ", subliniază Mitropolia.

Sursa citată arată că nici Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan, nici membrii Sinodului mitropolitan al MMB nu s-au exprimat cu privire la vinovăția sau nevinovăția Preasfințitului Episcop Corneliu, "întrucât o asemenea poziție nu poate fi formulată decât în urma unei anchete care presupune verificarea mai multor elemente, precum și rezultatul unei expertize tehnice a înregistrărilor prezentate în spațiul public".

Precizările Mitropoliei vin după ce presa a preluat o știre Agerpres, cu titlul ''Sinodul MMB: Acuzațiile care i se aduc Episcopului Hușilor nu au un suport real și sunt false''.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design