13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat de...

VIDEO Mirel Palada a sesizat CNA că n-a fost apărat de moderatoare în emisiunea în care l-a bătut pe Mihai Goțiu

Mihai Goţiu, vicepreședintele Senatului, lovit de Mirel Palada în studioul postului B1 Tv, a anunțat că Palada a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului pe motiv că n-ar fi fost apărat de moderatoarea Nadia Ciulin în acea emisiune.

CNA a confirmat primirea unei sesizari.

"Palada şi-a dovedit iar ”bărbăţia”: (..) omul chiar a sesizat CNA pe motiv că n-a fost apărat (!) în emisiune. Cum ar veni, Palada e supărat că Nadia Ciurlin nu m-a întrerupt în momentele în care i-am atras de mai multe ori atenţia să nu mă mai întrerupă. Asta pentru că d-nul Palada s-a obişnuit să meargă doar la emisiuni în care moderatorii îi pun la punct pe invitaţii care îşi ”permit” să nu fie de acord cu el. (..) Acum aflu că Palada mi-a dat un pumn în gură de supărare că n-a făcut asta Nadia Ciurlin când l-am contrazis! Ăsta e ”marele bărbat” căruia îi ridică ode unii şi alţii? Pentru că m-au tot întrebat prieteni şi cunoscuţi, vă asigur că nu mi-am retras plângerea penală", a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

Şi moderatorul emisiunii la care Goţiu a fost lovit a comentat sesizarea înaintată de Mirel Palada către CNA.

"Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apararea lui", a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.


 
Pe înregistrarea video publicată de B1 Tv se vede cum Mirel Palada se năpustește asupra lui Mihai Goțiu – care la acel moment era cu spatele la el, îl apucă de păr și îl lovește de cel puțin două ori cu capul de masă. Pe masă rămân picături de sânge.
 

Radu Herjeu, membru al CNA, a confirmat că la sediul instituţiei a ajuns o sesizare a lui Mirel Palada. Reprezentanţii Consiliului nu au precizat care este conţinutul acesteia.

Pe 13 septembrie, senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat de către sociologul Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni la B1 TV. Ulterior, parlamentarul a depus plângere pentru ultraj împotriva lui Palada.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă