Ministrul Tobă îi ia apărarea lui Oprea: Orice ministru de Interne a avut un echipaj de Poliție Rutieră

de Mihai Diac , 25 februarie 2016 - stire actualizata la ora 14:43, 25 februarie 2016
Gabriel Oprea

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a declarat joi că, începând din 2005, orice ministru de Interne a beneficiat de un echipaj de Poliţie rutieră, care a însoțit mașina ministrului, informează Agerpres.

Ministrul Tobă a răspuns, astfel, unei întrebări legate de folosirea coloanelor oficiale de către Gabriel Oprea.

"Orice ministru de Interne, din 2005, a beneficiat de un echipaj de Poliţie rutieră, care făcea parte din dispozitivul de protecţie, iar, la solicitare, fluidiza deplasarea maşinii demnitarului. Din 2005, indiferent de cine a fost ministru de Interne sau cine a fost şeful Poliţiei", a spus Tobă, la plecarea de la bilanţul DNA. 

El a precizat că maşina Audi A8 cu care se deplasa Gabriel Oprea când era ministru este acum la DIPI.

 

Comentarii

 • garbovan

  26 februarie 2016 14:10

  Ministru Toba, nu face altceva decât sa spună adevarul, detașându-se de cei ce sunt partizanii principiului dublului standard in aplicarea justiției! vezi cazul casei pierduta in justiție, prin decizie rămasa definitiva, de președintele Johannis, vizavi de cazul Voiculescu vezi tratarea de către DNA a plângeriledosarelor penale impotriva foștilor demnitari PDL si PNL vizavi de plângerile penale impotriva foștilor demnitari PSD, in inclusiv foștii prim-ministrii!

  raspunde comentariului
 • vlad

  26 februarie 2016 9:11

  da de ce doar cel de interne avea acest drept domnule toba? doar pentru faptul ca rutiera era sub pulpana sa, pe aceasta logica ministrul sanatatii ar fi trebuit sa aibe ca antemergator o salvare, cel de aparare un tanc etc.daca-i lege domnule inginer chiar si dumneata ar trebui s-o respecti...

  raspunde comentariului
 • Adrian

  25 februarie 2016 22:50

  În concluzie toți miniștrii de interne au făcut abuzuri! Cred că aceasta este concluzia domnului Tobă.Sau poate vrea și el coloană oficială.Ia mai stați și voi la stop că nu v-a făcut mama în Audi cu girofar!

  raspunde comentariului
 • rarl marius

  25 februarie 2016 18:50

  Plagiatorule,toba,vrei sa-ti platesti DOCTORATUL FALS,pe care l-ai obtinut de la Derbedeul oprea ??? Rusine sa va fie ,Gunoaielor Murdare !!!

  raspunde comentariului
 • clencix

  25 februarie 2016 18:05

  A beneficiat nu inseamna ca si avea dreptul sa beneficieze. Deci toti au furat si daca aia dinainte au furat, e o cutuma sa se fure si sa lasam furtul nepedepsit, cam aici bate toba lui Toba.

  raspunde comentariului
 • zi-i vasile zi-i,

  25 februarie 2016 16:24

  Bai Toba, dar nu de logica, ci ca fiecare ministru de interne a avut o masia!!??, dar nici-un clown pe post de ministru de interne fie drogat ,fie corupt n-au avut o coloana de desant de facea drumul Pitesti bucuresti sauna si Litoral iin trei ore, daca nu ma crezi culege informatii dela cei din cca. 24 politie sector 5 Bucuresti, Toba tu nu trebuia sa mai fii ministru de orice fel fiind implicat in scadalurile de coruptie, un adevarat ministru de interne trebuie sa fie imaculat si-n c ur ul gol., dar mite in UNIFORMA STATULUI.

  raspunde comentariului
 • Mihai

  25 februarie 2016 15:04

  Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email grebenisan.mihai90gmail.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design