Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut toate hotărârile de amânare pentru eliberare condiționată a deținuților

de Adrian Bărbulescu , 10 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 12:19, 10 septembrie 2017
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut toate hotărârile de amânare pentru eliberare condiționată a deținuților

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță că a solicitat, prin intermediul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), hotărârile de amânare pentru eliberarea condiționată a tuturor deținuților aflați în spatele gratiilor.

"Majoritatea deținuților reclamă modul de aplicare a dispozițiilor legale referitoare la liberarea condiționată. Prin ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor), am solicitat hotărârile de amânare pentru toți deținuții aflați în penitenciare! Vrem să vedem considerentele respectivelor hotărâri", a scris Tudorel Toader duminică pe Facebook.

Potrivit ministrului Justiției, în măsura în care se va constata existența unei practici neunitare, în limitele competențelor legale, va fi declanșată "procedura de promovare a unui recurs în interesul legii".

Comentarii

 • Dan T

  11 septembrie 2017 8:45

  Ministrul Toader nu se dezminte !Dupa ce s-a fofilat cu OUG 13, a aratat ce poate pentru PSD !Adica in loc sa investigheze pe ce baza au iesit conditionat condamnati care au contestat decizia de condamnare si dupa iesirea din inchisoare, el investigheaza de ce nu sunt mai multi eliberati. Asa crede ca ajuta la descongestionarea inchisorilor si deci PSD !

  raspunde comentariului
 • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

  10 septembrie 2017 17:34

  BAH TUDORELE, BAH CRIMINALULE, BAH VOMA DE BALEGA ROSIE DE CAND PARTIDELE CARE TE SUSTIN AU LUAT PUTEREA FIIND VOTATE DE 18 LA SUTA DIN POPULATIA TARII - ASISTATI, *****, ANALFABETI, TARANI FARA TV IN CASA SI INFRACTORI DISTRUGEREA STATUL DE DREPT ESTE PRINCIPALA VOASTRA PREOCUPARE. NICI O AUTOSTRADA NICI UN SPITAL REFACUT NIMIC. PROBLEMA VOASTRA ESTE JUSTITIA! CUM SA DISTRUGETI DNA ATAT VA INTERESEAZA!!!BAH CRIMINALULE TU SI CRIMINALII DIN PSD ALDE VETI SFARSI URAT! DE TOT! VETI SFARSI IN ZEGHE LA JILAVA! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !

  raspunde comentariului
 • nevermind

  10 septembrie 2017 15:11

  Ca in Dl Goe...Dacă Voiculesci a luat nota de trecere si a fost eliberat, înseamnă ca toți infractorii trebuie sa iasă din pușcărie ...

  raspunde comentariului
 • Attila

  10 septembrie 2017 13:08

  Verificati si hotararile din dosarele marilor jafuri nationale, devalizarilor bancare, mineriadelor si revolutiei daca vreti sa faceti dreptate acestui popor.

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina PSD SCOS IN AFARA LEGII

   10 septembrie 2017 17:51

   PE CRIMINALII PSD ALDE II INTERESEAZA DOAR SA DISTRUGA TOT CE A MAI RAMAS DE DISTRUS DUPA CARE VINOVATII VOR FI UE SI NATO! ISI DORESC CU ARDOARE SA NE SCOATA INTAI DIN UE APOI DIN NATO. DE CE ? CA SA POATA FURA IN LINISTE! APOI VOR FACE TARA CADOU CRIMINALILOR DE LA MOSCOVA. AI AUZIT UN CUVANT URAT DESPRE BESTIILE DE LA MOSCOVA SCOS DE PSD ALDE? SUNT CONVINS CA ACESTE PARTIDE CRIMINALE PSD ALDE VOR FI SCOASE IN AFARA LEGII. INTRAREA IN INCAPACITATE SE PLATA CE BATE LA USA TREBUIE PEDEPSITA!

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design